BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,60
HABER /  GÜNCEL

Gözümüzün içine baka baka yalan söyledi

Sözlerinin çarpıtıldığını açıklayan Müge Anlı bugün programında 'Bu linç kime yapılırsa yapılsın ben onun yanında olurdum. Bu nedenle Müge Anlı'yım ben' dedi.

Abone ol

ATV'deki programda söylediği sözlerle sosyal medyada infial yaratan Müge Anlı bugün programında o sözlere açıklama getirdi.

Müge Anlı, tepkisini 'Bir grup provakatör sosyal medya aracılığıyla beni hedef gösteriyor. Ben 'Oh olsun iyi ki deprem oldu' demişim. Böyle bir şey olabilir mi ya..' diyerek gösterdi.

BİRAND'DAN İNANILMAZ DEPREM YORUMU
Mehmet Ali Birand Van'daki depremi yorumlarken dudaklarından öyle cümleler döküldü ki, ekran başındakiler donakaldı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Anlı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu linç kime yapılırsa yapılsın ben onun yanında olurdum. Bu nedenle Müge Anlı'yım ben. Bu ülkenin her bir karış toprağını, üzerinede yaşayan her insan ile seviyorum. Biz kocaman bir aileyiz. Bunu da altını çiziyorum. Benim söylemediğim lafları, çarpıtmayın... Halk beni biliyor. Benim yanımda... Zaten ben bu yüzden Müge Anlı'yım."

İŞTE O ANLAR




ANLI'YA EN GÜZEL YANIT

Van'daki halkın kendisini arayarak destek verdiğini söyleyen Müge Anlı'ya en güzel yanıtı ATV kameranı Hakan Gülte verdi;

Van'daki deprem sonrası ATV ekranlarında ırkçılık kokan sözleriyle büyük tepki toplayan Müge Anlı, ATV'nin Van'da çalışamaz hale gelmesine yol açtı.

ATV kameramanı Hakan Gülte deprem bölgesinde halktan gördükleri tepkiyi Twitter'da paylaşırken Müge Anlı'ya ateş püskürdü.

Kameraman Gülte'nin Twitter hesabından yazdıkları şöyle:

BU NASIL PKK TELSİZİ FOX TV!
Mehmetçik sınırötesi operasyon yapınca PKK'da büyük panik başladı. O panik bütün haber kanallarında geniş yer buldu ama, Fox Haber'in yayın anlayışı kargaları bile güldürdü. Haberle ilgili detaylı bil için TIKLAYIN!..

"Teyzecigim sayesinde biz kameramanlar Van'da dayak yiyoruz. ATV'den arkadaşım kahraman tokat yedi, gözlüğü kırıldı. Sırf Müge (Anlı) yüzünden. Sen yapma bari teyze. Bende Van'dayim ve bir düsüncesiz yüzünden tehlikedeyim."

"Yarın büyük ihtimal bende dayak yerim. Van Erciş'te 4 saat uykuyla göreve devam. Ne artçı, ne öncü hiçbir şey hissetmedim. Yorgunluktan öyle bir bayılmışımki.. ATV ve A Haber deprem bölgesinde 5 ekiple gelişmeleri takip ediyor."

"Müge Anlı'nın düşüncesizce sözleri yüzünden deprem bölgesinde halk biz medyaya tepki gösteriyor. Rahatça çalistirtmiyor. Teşekkürler Müge Anlı. Acının ve ölümün dini, dili, ırkı ve etnik kökeni yoktur. Dilinin kemiği olmayanlara.. Sonunda yayın yaptığımız yerden Müge Anlı'nın sözleri nedeniyle kovulduk, taciz edildik ve küfür yedik. Dayak yemekten bazı sağduyulu vatandaşlar sayesinde kurtulduk. Artık burda görev yapmanın imkanı kalmadı."

PEKİ MÜGE ANLI O GÜN NE DEMİŞTİ?

Bugünkü yayında, daha önce söylediği her sözü inkar eden Müge Anlı, suçu internet siteleri ve sosyal paylaşım ağlarına attı. Ben "Oh olsun demedim, oh olsun dediğimi iddia ediyorlar" diyen Anlı, kendini inkar ettiği gibi bir iftiraya da imza atmış oldu.

Kamuoyu tarafından bilinmeli ki, bu haber ilk olarak İnternethaber tarafından kamuoyuna duyruldu. İnternethaber Yayın Grubu, "İşinize gelmeyince taş atacaksınız, işinize gelince de yardım isteyeceksiniz. Herkes haddini bilecek" sözünü, "Müge Anlı'dan çirkin sözler" olarak yayınlamıştı.. Hiç bir yayın organı da bu haberi, "Müge Anlı oh olsun dedi" diyerek kamuoyuna sunmadı. Anlı kendini savunayım derken, çirkin sözlerini gündeme getiren internet medyasına çamur atarak bir başka yalanın ve skandalın altına imza atmış oldu..

İşte Anlı'nın o gün söylediği sözler.. Yorum sizin..