BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gözü yaşlı baba kayıp kızını arıyor

Ailesiyle tartışan 17 yaşındaki kız evinden kaçtı. Şimdi gözü yaşlı baba kayıp kızını arıyor.

Abone ol

Adıyaman'da annesiyle tartışan 17 yaşındaki kızının 4 günden beri kayıp olduğunu belirten gözü yaşlı baba Abdurrahman Poyraz, kızını bulmak için her yolu deniyor.

Annesi ve babası ayrı olan 17 yaşındaki Dilek Poyraz, 4 günden beri bulunamıyor. Annesiyle tartıştıktan sonra dışarı çıkan ve bir daha eve gelmeyen Dilek Poyraz'dan haber alınamıyor. Kızını görmek için Yavuzselim Mahallesi'ndeki eski eşinin yanına giden baba Abdurrahman Poyraz, kızının kaybolduğunu öğrenince, ilk önce polise başvurdu. Arabacılık yapan gözü yaşlı baba daha sonra sokak sokak dolaşarak kızını bulmaya çalışıyor.

Kızının başına bir iş gelmesinden korktuğunu belirten Abdurrahman Poyraz, "Eşimle 7 yıldan beri ayrı yaşıyoruz. Kızım annesinin yanında kalıyor. Son olarak annesiyle kavga ettikten sonra evden ayrılmış ve bir daha eve gelmemiş. Kavga ettiği günün akşamı teyzesinin kızında yatmış. O günden beri haber alınamıyor. Bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum. Kızımı görenlerin insanlık namına 155 polis ihbar hattına veya 0538 439 67 79 nolu telefona bildirmelerini istiyorum" dedi.