BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.418,11
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal türban sorusundan nasıl kaçtı?

CHP eski Lideri Deniz Baykal, türbanla ilgili bir soruya bakın nasıl kaçamak yanıt verdi...

Abone ol
Türbanla ilgili bir soruya yanıt vermek istemeyen Deniz Baykal, tartışmalara girmek yerine CHP'li belediye başkanını övmeyi tercih etti...

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, silahlı saldırı girişiminde bulunan CHP’li Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu. Baykal, "türban tartışmaları" nı soran gazeteciye, "Sen bakma Ankara’daki dedikodulara" diyerek, soruları yanıtsız bıraktı.

Ailesiyle Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir otelde tatil yapan Baykal,
geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde silahlı saldırı girişimine maruz kalan veolaydan yara almadan kurtulan Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Topaloğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulunan Baykal, Topaloğlu’nun sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi uygulayan yöneticilerden biri olduğunubelirterek, görevinde başarılar diledi.

Baykal, daha sonra Çamyuva Otelciler Birliği’nin daveti üzerine turizm
sorunlarının ele alındığı toplantıya katıldı.

Antalya’nın geçmişte yapılan altyapı çalışmalarıyla bilinçli bir turizmi
hayata geçiren Türkiye’deki tek örnek olduğunu, Türk ve dünya turizmindekigünümüzdeki başarısının da tesadüf olmadığını vurgulayan Baykal, bu sezondakaydedilen yüzde 25-40 arasındaki ciro artışının da sevindirici olduğunu söyledi.

Turizmde kaydedilen gelişmeyle beraber turizmcilerin de en çok şikayet
ettiği konunun deniz kirliliği olduğunu belirten Baykal, yatak kapasitesininartırılması yerine koruma kullanma dengesi ile kültürel, bölgesel özellikler, sportif ve kruvaziyer turizmi geliştiren olanakların artırılmasıyla turizmin dahada ileri noktaya taşınabileceğini kaydetti.

Antalya’nın Beldibi beldesinden Adrasan beldesine kadar olan coğrafyanın,turizmde en tecrübeli ve birikimi olan turizm modelinin uygulandığı, sektörününçilelerinin de çekildiği ilk alanlardan biri olduğunu vurgulayan Baykal,günümüzde de Antalya ve Türk turizminin her şey dahil sistemi ve ÖTV nedeniyle güçlükler yaşadığını söyledi.