BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,84
ALTIN 2.417,08
HABER /  GÜNCEL

3 şüpheli gözaltında alındı

Polis kaynakları Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın bombadan kaynaklandığının belirlendiğini belirtti. Slogan atan şüpheli bir kadın gözaltına alındı.

Abone ol

Polis kaynakları Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın bombadan kaynaklandığının belirlendiğini belirtti. Bölge yeni bir bomba ihtimaline karşı boşaltılırken polis biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili polis bölgede güvenlik çemberi oluşturuldu. Bu arada Ankara polisi patlamanın meydana geldiği bölgede, şüpheli bir kadını gözaltına aldı. Şüpheli kadının yasadışı sloganlar attı.

Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın ardından polis ekiplerinin araştırmaları sürerken, Ankara Garı'nda sakal tıraşı olup, üzerini değiştirdikten sonra kentten ayrılmaya hazırlanan bir şüpheli de gözaltına alındı. Olaydan yarım saat sonra görgü tanıklarının ifadesine göre telaşlı bir şekilde gara gelen bir kişi, sakal tıraşı olduktan sonra tuvalette üstündeki kıyafetleri değiştirmeye başladı. Şüpheli, kendisini takip eden polis ekipleri tarafından bu sırada gözaltına alındı. Tunceli'ye gitmeye hazırlandığı belirlenen şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin, 'terör eylemlerine katılmak' ve 'dolandırıcılık' suçlarından poliste kaydı bulunduğu öğrenildi. Böylece olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 2'ye çıktı.

Araştırmalarını sürdüren polis daha sonra bir şüpheliyi daha gözaltına aldı.