BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.399,87
HABER /  GÜNCEL

Göz göre göre gasp!

İzmir'de bıçaklı saldırganın bankamatik gaspı güvenlik kamerasına takıldı.

Abone ol
İzmir Şirinyer'de güpegündüz bıçak zoruyla bankamatik gaspı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler gaspçıyı yakalattı.

Göz göre göre gasp

19 Şubat günü İzmir Buca, Şirinyer'de özel bir bankanın bankamatiğinde meydana gelen gasp olayı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Gaspedilen vatandaşın polise başvurusu üzerine adının Umut Y. (23) olduğu belirlenen zanlı polis tarafından aranmaya başlandı. Yapılan soruşturma sonunda şahsın birkaç gün önce başka bir gasp olayından suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildiği anlaşıldı.

SANİYE SANİYE YANSIDI

Yer Buca, Şirinyer'de bir bankanın bankamatiği. Bir vatandaş özel bankamatiğe para yatırmak üzere bankanın önüne geliyor. Bankamatikte işlem yapmak üzere yaklaştığı zaman elinde bıçakla bir şahıs ensesine yapışıyor. Şahıs elindeki bıçağı mağdurun karnına dayayarak bankamatiğe yatıracağı parayı istiyor. Mağdur önce direnmek istiyor. Ancak gaspçı bıçağın ucunu biraz daha mağdura batırıp işin ciddi olduğunu hissettirince mağdur da direnmenin kendi canına mal olabileceğini anlıyor. Daha sonra gaspçı tarafından bankamatikten dışarıya çıkartılıyor. Elindeki parayı alan gaspçı bir de tehdit savuruyor. Elindeki parayı kaptıran mağdur neye uğradığını şaşırarak oradan uzaklaşırken adının Umut Y. (23) olduğu tespit edilen zanlı peşinden tehditler savurduğu güvenlik kamerasına yansıyor.