BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
HABER /  DÜNYA

Görme engelli Arat, Yakut’un koltuğuna oturdu

Adanalı görme engelli Cüneyt Arat, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut’u ziyaret ederek koltuğuna oturdu. <br/>Siyaseti ço...

Abone ol

Adanalı görme engelli Cüneyt Arat, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut’u ziyaret ederek koltuğuna oturdu.
Siyaseti çok sevdiğini, ileride siyasete atılarak engellilere hizmet etmek için çalışacağını söyleyen görme engelli Cüneyt Arat, bu kez de TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’u makamında ziyaret etti. Yakut, Arat’ı makam koltuğuna oturtarak engellilerin dertlerini dinledi. Arat, 11 yılda AK Parti Hükümeti zamanında engelliler için çok önemli adımlar atıldığını, yasalar çıkartıldığını ancak bunların daha da ileriye götürülmesi gerektiğini söyledi. Arat, çıkan yasaların sosyal yaşam içinde uygulanmasının biraz geç olduğunu, hâlâ engellilerin kaldırımda yürürken çok zorlandığını kaydetti. Yakut ise, Arat’ın sorunlarını dinleyerek engellilere verilen hakların sosyal yaşamada tatbik edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
(İHA)