BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Gülen tehdit mi ediliyor? Şok iddia!

Gülen Türkiye'ye neden dönmüyor? Yoksa tehdit mi ediliyor? Bomba iddia Kezban Hatemi'den geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER- Ünlü hukukçu Kezban Hatemi Gülen'in dönmek istediğini ancak engellendiğini söyleyerek "Tehdit mi ediliyor?" diye sordu.

Hükümet ve cemaat arasındaki gerilim giderek büyüyor. Yakında kasetlerin ortaya çıkacağı söylentisi gerilimin dozunu arttırdı. Bunun üzerine geçtiğimiz gün Fetullah Gülen'in 'Komploya uğrayacak kişiyi uyardım' açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

AHaber'de yayınlanan programa katılan Akil İnsanlar Heyeti'nde de bulunmuş olan ünlü hukukçu Kezban Hatemi çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. 

GÜLEN DÖNMEK İSTİYOR

Hatemi "Adamcağıza acaba zorla mı, silah zoruyla mı söyletiyorlar. Baskı alında olduğunu tek bir valizi olduğunu o valizi ikide bir eline alıp 'Bırakın beni' dediğini biliyorum. Hem de çok yakınlarından biliyorum" dedi.

PARTİ KURUN SİYASET YAPIN


Hatemi cemaatin siyasete girmesini işaret ederek şunları söyledi: "Ben derin yapılanmaları karşıyım kimsenin bu ülkenin geleceğini ipotek altına almaya hakkı yok. Kimsi iktidarını paylaşmaz. Seçimle gelen seçimle gider. Eğer siyasi fonksiyonu olmasını isteyen kim varsa parti kurar ve yerini alır"



Gülen'den ortalığı karıştıracak sözler!

Fethullah Gülen,sohbetinde üst düzey bir ismin yasak ilişki yaşadığını ve bunu engellemeye çalıştığını söyledi.

gulen-kaset-itirafi.jpg




Gülen neden dönmüyor? Bomba iddia!

Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden Akgündüz Gülen'in Türkiye'ye gelememesiyle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. 

gulen-neden-donmuyor.jpg