BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.401,09
HABER /  DÜNYA

Az kalsın ölüyordu

Balıkesir’de soğuktan üşüyen kedi bir aracın motor kısmına girince az daha canından oluyordu. Motorun çalışması ile ayağından yaralanan kedi...

Abone ol

Balıkesir’de soğuktan üşüyen kedi bir aracın motor kısmına girince az daha canından oluyordu. Motorun çalışması ile ayağından yaralanan kediye itfaiye timi yardım eli uzattı.
Ege Mahallesi Orta Sokak’ta yaşayan Recep Keskin isimli vatandaş aracına binerek motorunu çalıştırdı. Ön kaputtan gelen ses üzerine motorunu durduran Keskin, aracın motor kısmına baktığında bir kedinin sıkışmış olduğunu gördü. Sokak kedisinin soğuktan aracın motor kısmına sığındığını anlayan Recep Keskin, İtfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye erleri ayağından yaralanan kediyi aracın motor kısmından çıkardı ve Balıkesir Belediyesi’ne ait veterinerlere teslim etti.
Öte yandan hayvan severler havanın soğuması ile birlikte sosyal medya üzerinde uyarılar yayınlamaya başlamıştı. ’Havalar Soğuyor. Lütfen araca binmeden önce kaputa vurun, soğuktan aracınıza sığınmış bir kedi olabilir’ şeklinde yayınlanan uyarıların doğruluğu da gün yüzüne çıkmış oldu.
(İHA)