BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  DÜNYA

Otomobil tartışması ölümle sonuçlandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde dede ile torunun otomobil tartışması ölümle bitti. <br/>Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısı saat 01.00 sır...

Abone ol

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde dede ile torunun otomobil tartışması ölümle bitti.
Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısı saat 01.00 sıralarında Orhangazi’ye bağlı Sölöz beldesinde meydana geldi. Mehmet Hayrettin Ö. (33) Sölöz’de bir süre alkol aldıktan sonra dedesi Ekrem Koreyhan’ın (80) evine gitti. Dedesinden otomobili isteyen Mehmet Hayrettin Ö., olumsuz cevap aldı. Evden çıkan genç adam bir anda sinirlendi. İddiaya göre önce evin önünde bulunan otomobilin camını sert bir cisimle kıran Mehmet Hayrettin Ö., daha sonra camı kırıp yeniden eve girdi.

DEDESİ İLE TARTIŞTI
Ninesinin gözü önünde dedesi ile tartışan gencin gürültüsü üzerine komşuları gece yarısı sokağa döküldü. Tartışma esnasında dedesi Ekrem Koreyhan’ın boğazına sarılan Mehmet Hayrettin Ö., daha sonra dedesini bırakıp evden ayrıldı. Olay yerinde fenalaşan 80 yaşındaki Ekrem Koreyhan yere yığıldı. Eve gelen komşuları yerde hareketsiz yatan yaşlı adam için olay yerine ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri talihsiz adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.

JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI
Olay sonrasında dedesinin evinden ayrılıp kendi evine giden ve Orhangazi’de minibüsçülük yaptığı belirlenen Mehmet Hayrettin Ö., jandarma tarafından gözaltına alındı.
Hayatını kaybeden yaşlı adamın cesedi, jandarmanın ilk incelemesinin ardından Orhangazi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.
Diğer yandan yaşlı adamın torununun boğazını sıkması nedeniyle mi yoksa olay nedeni ile fenalaşıp kalp krizi sonucu mu öldüğü adli tıp raporu ile belirlenecek. Jandarma ve Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)