BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  GÜNCEL

GOPta görkemli şölen

Gaziosmanpaşa’da Zafer bayramının 86. yıldönümü pop Sanatçısı Kıraç’ın verdiği coşku dolu konserle kutlandı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında kazanılan bu zafer Türk ulusunun hürriyetinden hiçbir zaman vazgeçemeyeceğin ve Türk bayrağının gönderden indirilemeyeceğinin en büyük kanıtı olarak şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır.’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramını 86. yıldönümünde görkemli bir şölenle kutladı. Zafer Şöleni öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda kurulu platformdan halka seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik destanlarından biri olduğunu belirterek şunları söyledi;

“ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında kazanılan bu zaferle Türk ulusunun hürriyetinden hiçbir zaman vazgeçemeyeceğinin, Türk bayrağının gönderden indirilemeyeceğinin en büyük kanıtı olarak şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır.. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sadece düşman mağlup edilmemiş, bağımsızlığı kendine şiar edinmiş Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır. Bu dileklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Yüce Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizle gazilerimizi saygıyla anıyorum. Türk milletinin tüm dünyaya örnek olan Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, kahraman ordumuzun tüm mensuplarına esenlikler diliyorum’’ dedi.

Daha sonra Belediye çalışanları ile vatandaşların ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Gaziosmanpaşa Belediyesi önünde toplanmasıyla başlayan Fener Alayı, bando eşliğinde yürüyüşe geçti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, her yer yanan meşaleler eşliğinde bir renk cümbüşüne dönüştü. Bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyen Fener Alayı geçtiği yerlerde apartmanlardan vatandaşlar tarafından alkış yağmuruna tutuldu. 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüş ,Sedat Balkanlı Spor Tesisine kadar sürdü. Binlerce kişinin katımıyla gerçekleşen coşku dolu gecede GOP Belediyesi tarafından oluşturulan Ritim Gurubunun yaptığı gösteri büyük beğeni topladı. Daha sonra sahne alan Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Kıraç, sevilen eserlerini tek tek söyledi.
Vatandaşlar tarafından sürekli alkışlarla desteklenen Kıraç’ın konseri sırasında gerçekleştirilen havai fişek gösterileri geceyi ismine yakışır bir şölen gecesine çevirdi.