BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

GOPta coşkulu kapanış töreni

Gaziosmanpaşa İlçesi’nde 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı coşkulu bir törenle kapandı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yeni dönemde ilçedeki okul sayısını arttırmak ve sınıflardaki öğrenci sayısını azaltmak için büyük gayret sarf edeceklerini belirterek başta öğretmenler olmak üzere eğitim dünyası içinde yer alan herkese ve öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti.

Gaziosmanpaşa İlçesi’nde 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Preveze İlköğretim Okulu’nda düzenlenen coşkulu bir törenle kapandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun ve GOP Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Ergin’inde hazır bulunduğu törende şiirler okunurken, halkoyunları gösterileri beğeniyle izlendi.

Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yeni dönemde ilçedeki okul sayısını arttırmak ve sınıflardaki öğrenci sayısını azaltmak için büyük gayret sarf edeceklerini belirterek başta öğretmenler olmak üzere eğitim dünyası içinde yer alan herkese ve öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti.

Dr. Erhan Erol Pazar günü yapılan ÖSS sınavlarına katılacak öğrencilere de başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’da ilçenin bölünmesiyle birlikte bu eğitim ve öğretim yılında daha kapsamlı bir çalışma içinde olduklarına dikkat çekerek, bunun SBS ve Pazar günü yapılacak ÖSS’de alınacak sonuçlarla da perçinleneceğini söyledi. Anne ve babalar ile öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği törende daha sonra şiirler okundu ve halkoyunları gösterisi yapıldı. Tören sonunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol sınıf birincilerine saat ve kitap setlerinden oluşan hediyelerini verdi.