BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Vekillere tembellik yapma fırçası

Başbakan Erdoğan, kapalı kapılar ardında genel kurul çalışmalarına katılmayan vekillerine öyle sözler etti ki...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, basına kapalı kapılar arkasında yaptığı grup toplantısında milletvekillerini azarladı...  Günlük yoklama raporlarının kendisine geldiğini hatırlatarak milletvekillerine 'Gözüm üzerinizde' uyarısı yapan Başbakan, tembellik yapanlara seslenerek ''Allah aşkına sizi zorla mı vekil yaptık. Sizin işiniz bu'' dedi.

Meclis gündeminde bulunan ve piyasayı canlandıracak ekonomik yasa tasarılarının önemine dikkat çeken Erdoğan, Genel Kurul çalışmalarına katılanları da, katılmayanları da çok iyi bildiğini belirterek, kendisine günlük rapor geldiğini vurguladı. Erdoğan, şöyle konuştu: 

YASALAR ÇIKANA KADAR TATİL SİZE HARAM

“Çalışmalara katılan arkadaşlarıma sözüm yok ama, Allah Aşkına sizi zorla mı milletvekili yaptık. Sizin işiniz bu değil mi, yasama faaliyetlerine katılmak. Genel Kurul çalışmalarına katılmak yardımcı olmak. Arkadaşlar sizin işiniz bu değil mi? Milletvekillerinin işi bu değil mi? Sizden bir kez daha rica ediyorum. Bu yasaları çıkarma konusunda titizlik gösterin. Geçenlerde söyledim, bir kez daha söylüyorum. Bu yasalar çıkana kadar bize tatil haram.”