BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,61
ALTIN 2.382,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gönül Elleri Çarşısı’ndan Yetim Çocuklarımıza Karne Hediyesi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, çocuklarımız için çalışmalarına ve projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Yetimler Komisyonu, çocukların ruhsal, zihinsel, kültürel gelişim ve takviyeleri için toplantılar düzenleyerek yeni kararlar

Abone ol

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, çocuklarımız için çalışmalarına ve projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Yetimler Komisyonu, çocukların ruhsal, zihinsel, kültürel gelişim ve takviyeleri için toplantılar düzenleyerek yeni kararlar alıyor, etkinlikler düzenliyor, araştırıyor ve uygulamaya geçiriyor.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, sömestr tatilinde hem çocuklarla eğlenceli saatler geçirmek, hem de onlara karne hediyesi sunmak için 8 Şubat 2014 tarihinde Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo / İstanbul Sualtı Dünyası’na gezi düzenledi. Geziye, komisyon yetkilileri, yetim çocukların derslerine yardımcı olmak için oluşturulan Bizim Çocuklar Etüt Merkezi’nin öğretmenleri ve çocuklar katıldı. Geziye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlatmış olduğu Mutlu Yuva Mutlu Yaşam projesi kapsamında yer alan minikler ve manevi ebeveynleri de misafirimiz oldu. Çocuklar, yaşıtlarıyla kaynaştı ve ortaya unutulmaz bir tablo çıktı. Görevliler, öğretmenler, öğrenciler ve misafirlerle beraber yaklaşık 100 kişilik bir toplulukla yapılan ziyaret ve gezi, istenilen verime ve mutluluğa ulaşarak sona erdi. Eğitim döneminin stresini daha önce hiç görmedikleri, eşsiz bir güzelliğe sahip su canlılarını ziyaret ederek ve deniz kızlarının muhteşem gösterisini seyrederek dindiren çocuklar, günün sonunda tatlı bir yorgunluğun yanısıra hem eğlenerek hem de öğrenerek unutulmaz bir gün geçirdi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, çocuklara mutlu bir gün daha sunduktan sonra yeni tebessümler ve unutulmaz anlar için hiç beklemeden çalışmalara koyuldu ve çocukların kültürel ve zihinsel gelişimleri için yeni aktiviteler araştırmaya başladı.