BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91
HABER /  MEDYA

Gömleği Uğur Dündara hediye etti

Kılıçdaroğlu, kurultayda giydiği ve fiyatı üzerinden eleştiri aldığı için "Bir gazeteciye hediye edeceğim" dediği gömleği Uğur Dündar'a hediye etti.

Abone ol

Kurultayda giydiği fiyatı yüksek markalı gömlek eleştirileri üzerine “Gömleğin parasını kendim kazandım kendim ödedim” şeklinde yanıt veren ve sonra da "Bu gömleği bir gazeteciye hediye edeceğim" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, dediğini yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda giydiği ve fiyatı nedeniyle eleştirilen gömleği Uğur Dündar'a hediye etti.

NE OLMUŞTU?

Kurultay sonrası CHP Genel Merkezi’ne giden Kılıçdaroğlu, ‘gömlek’ sorularına muhatap olmuştu. Bunun üzerine gömleği nasıl aldığının hikayesini anlatan Kılıçdaroğlu, şunları söylemişti: “Arkadaşlarla beraber mağazaya gittik. Arkadaşlar dediler ki, ‘kravatlı çıkmak o atmosferde rahat olmaya bilir. Çünkü çok sıcak olur. Kalabalık olur. Spor çıkmakta yarar var’ Olur dedik. Benim bir spor takımım yoktu. O çerçevede gittik. Arkadaşlarla beraber bir mağazaya gittik. Onlar bir takım ayırmışlardı, beş altı tane. Birisi ‘şu olabilir’ dedi. Ben de ‘olur’ dedim.

Sonra buna bir gömlek bulmamız lazım dediler. İşte oradaki, arkadaşlar getirdiler, birden fazla gömlek. Hangisi olur, hangisi olmaz diye takım elbiseyle. ‘Şu olur’ dediler ve o gömleği de aldık. Cebimden ödedim. Onun bir marka olduğunu da ben bilmiyordum. Yani öyle bir marka olduğunu da ben bilmiyordum. Ama onu bugün gazetelerden öğrendim. Demek o markada bir gömlek de varmış. Ama o gömleği bugün (dün) bir gazeteci arkadaşım istedi. O arkadaşa armağan edeceğim. Hatıra olarak. Yani o gömlek bende kalmayacak, öyle anlaşılıyor.”