BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,13
ALTIN 2.430,09
HABER /  MAGAZİN

Gölcüklü olayında sular durulmuyor!

Pankreas kanseri ile hayata gözlerini yuman Ceyda Gölcüklü'nün kızı için iki cepheden savaş başlıyor.

Abone ol

Sosyetik güzel Ceyla Gölcüklü'nün 38 yaşında hayata gözlerini yummasından sonra gözler kızı Lara'nın velayetine çevrilmişti. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 11 yıl evli kalıp 2005'te boşandığı eşinden olan kızının velayetini almak için Azeri işadamı Shery Shahnavaz, dava açmıştı.

Kızı Lara'yı alıp Londra'ya giden işadamının tadı kaçtı. Kızından geriye kalan tek şeyin torunu olduğunu söyleyen Tülin Gölcüklü, Lara'nın velayeti için savaş verecek. İddiaya göre; Tülin Gölcüklü, velayet davasıyla ilgili avukatıyla görüşmelere  başladı.

İBRAHİM TATLISES SEVETİNİ KATLAMAYA DEVAM EDİYOR
HABERİ DİĞER SSAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Yeni yıl öncesi verdiği son konseriyle hayranlarıyla Günay Restaurant'da buluşan İbrahiM Tatlıses, 3 milyon dolara uçak  aldığını ama daha göremediği açıkladı. Uçağın gümrükte olduğunu belirten Tatlıses, yeni yılın ilk haftasında, uçağının insan taşımacılığına başlayacağını söyledi. 2011'de hayranlarına sürprizleri olacağını belirten Tatlıses, "İbo Show' Beyaz TV'de seyircisiyle buluşacak. 2011'in herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

180 BAYİ OLDUK
Yeni başladığı çiğköfte işinin de çok iyi gittiğini ve şimdiden 180 bayi olduklarını ifade eden ünlü sanatçı, bu projeyle ilgili büyük hedeflerinin olduğunu da vurguladı.

İBO YILBAŞINDA KAYA ARTEMİS'TE
İbrahim Tatlıses ve oryantal Didem, yılbaşı gecesi Kuzey Kıbrıs'taki Kaya Artemis Resort& Casino'da sahne alacak. Tatlıses şarkılarıyla, Didem ise danslarıyla geceye damgasını vuracak.

MUSA AYTUN'UN YENİ SEVGİLİSİ BİR MANKEN
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Seren Serengil'le Ekim ayında boşanan Musa Aytun, manken Alaz Kopruvalı ile beraber! Aytun, önceki gün Flyinn AVM'de defileye çıkan sevgilisini  iş bitiminde özel aracıyla aldırdı.

EBRU ŞALLI İDDİALI KONUŞTU HABERİ
DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Ebru Şallı, pilates DVD'lerini imzaladığı bir etkinlikte  konuştu: "Türkiye'de tenis denince akla Hülya Avşar, pilates denince de ben gelirim."

SOSYETE YILIN SON DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Osman Çarmıklı'nın yeğeni, Gürhan-Asuman Türker'in oğulları Sinan ile Salih-Yeşim Çelikkol'un kızları Serra, cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlendi.Yeni yıla  bir hafta kala nikah masasına oturan çiftin düğününe Çarmıklı Ailesi tam kadro katılırken, İstanbul'un elitleri de çiftin mutluluğuna şahitlik etti. Düğünün organizasyonunu B&C Atalier d'Ambiance üstlenirken, Serra'nın gelinliğinde Canan Yaka, Sinan'ın smokininde de Valentino imzası vardı. Trabzon'dan özel olarak getirtilen kolbastı ekibi, danslarıyla düğüne renk kattı.

ÜNLÜ OYUNCU AMCA OLMANIN HEYECANINI YAŞIYOR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


 Ünlü oyuncunun kardeşi Kerem Hünal ve onun eşi Gökçe Eşkinat Hünal’ın ikiz bebekleri, önceki gün dünyaya geldi. Efe ve Defne adı verilen ikizlerin gelişine çok sevinen Hünal, mutluluğunu Facebook’taki takipçileriyle de paylaştı: “İkizler amcasıyım son 24 saattir! Ege ve Defne! Ben oyumu Castor ve Pollux’a vermiştim.”

DEMET SAĞIROĞLU ÜÇ BÜYÜK DEPREMLE SARSILDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Demet Sağıroğlu’nun bir süre önce prostat kanserine yakalanan babası Necmi Sağıroğlu, önceki akşam Ankara’da öldü. Cenaze, dün Karşıyaka Camii’nde ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki sayfasına “Sekiz ay içinde annem, anneannem ve bugün de babam gitti. Bir oyunun içinde gibiyim” diye yazan ünlü şarkıcı, yaşadığı kayıplarla ilgili şunları söyledi: “Babam prostat kanseriydi. Özellikle bir aydır çok rahatsızdı. Son 15 gün içinde de 12-13 kilo verdi. Vücudunun direnci çöktü. Prostat kanserinin iltihabı kana karışmış. Doktorlar, o yüzden vefat ettiğini söyledi. Çok üzgünüz. Dokuz aylık sürede bir bebek doğar. Ben bir bebeğin hayata geleceği sürede hem babamı, hem annemi hem de anneannemi kaybettim. Acım büyük, ne diyebilirim ki”

Sağıroğlu’nun karın zarı kanseri nedeniyle tedavi gören annesi geçtiğimiz nisan ayında vefat etmişti.