BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  MAGAZİN

Gökhan Kırdar hastalığının sebebini açıkladı

Gökhan Kırdar, bir ay önce akciğerlerinde oluşan kanama nedeniyle kaldırıldığı Maltepe’deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu olmuştu. Usta sanatçı hastalığı hakkında bilgi verdi.

Abone ol

Geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve 3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Gökhan Kırdar, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser verdi.

Sanatçı, sağlık durumu hakkında şunları söyledi: “Faranjitim varmış. Rahatsızlığımın daha önce sinyalleri vardı ama ben konser hazırlığım nedeniyle ihmal ettim, o yüzden böyle oldu. Gördüğüm tedavi ve dualar sayesinde 3 gün içinde kendimi toparladım. Bana duyulan sevginin bu kadar büyük olması da beni çok mutlu etti.”  

TABURCU OLDUKTAN SONRA NE DEMİŞTİ?
Taburcu olduktan sonra hastalığı hakkında konuşan şarkıcı, “Cumartesi günü anlam veremediğim bir öksürük başladı. Sonra 1.5 saat boyunca kan geldi. Durmayınca hastaneye gittik. İki gün yoğun bakımda kaldım. Belli olmayan bir kanamaydı. Koah hastalığı da değilmiş. Akciğerimdeki pıhtı temizlendi. Nedeni açıklanamayan bir kanama yaşadım” dedi. Kırdar, “Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna ise, “İlaç aldığım için vücudum yoruldu. Ses tellerimde bir yıpranma var” cevabını vermişti.