BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Gönül onu Fenerbahçe'ye istedi

Fenerbahçe sağ kanadının değişmez ismi Gökhan Gönül, eski takım arkadaşının Sarı-Lacivertli formayı giymesini istiyor.

Abone ol

Sergilediği müthiş performansla Fenerbahçe’de sağ kanadın değişmez ismi olan Gökhan Gönül’ün, Gençlerbirliği Oftaş’tan takım arkadaşı olan Orhan Şam’ın Fenerbahçe’ye alınmasını istediği iddia edildi. Şam’ın takıma çok faydalı olacağını düşünen oyuncunun, hocası Aykut Kocaman’a da sürekli bu düşüncesini aktardığı bildirildi.

Gökhan Gönül ile Orhan Şam, eski adı Gençlerbirliği Oftaş olan Hacettepespor’da sağ kanatta önlü arkalı oynamışlardı. Süper Lig’de, Gençlerbirliği forması ile mücadele eden Orhan Şam, sağ kanat başta olmak üzere, defansın her bölgesinde forma giyebiliyor. Bu sezon Başkent ekibiyle çıktığı 17 mücadelede 1525 dakika sahada kalan Orhan Şam, savunmaya yaptığı katkının yanı sıra, 4 kez rakip fileleri sarsarken 1 asist yaptı.

ANKARA'DAN ÇIKMADI

Orhan Şam, 2005 yılında kısa bir süre oynadığı Mardinspor gözönüne alınmazsa, sürekli Başkent’te forma giydi. Futbol yaşantısını Gençlerbirliği ve pilot takımı Oftaş’ta (Hacettepe) sürdüren Orhan, genç yaşıyla tenik direktör Aykut Kocaman’ın transfer politikasına da uyan bir isim.