BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Demirkol'u yakan ifadeler

Gamze Özçelik'e tecavüz ederek bu olayı kameraya kaydettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Gökhan Demirkol hakkındaki iddianamede ilginç ifadeler yer aldı

Abone ol

Manken Gamze Özçelik'e tecavüz ederek bu olayı kameraya kaydettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan eski basketbolcu Gökhan Demirkol hakkında, Antalya Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.
Demirkol'un "Rıza dışında cinsi münasebette bulunmak" suçundan 10.5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen iddianamede, şunlar kaydedildi:
"2002 Eylül'ünden 2004 Mart'ına kadar 'yoğun bir arkadaşlık' dönemi geçiren Özçelik'le Demirkol, 2004'ün sonlarında ayrıldı. Buna rağmen Demirkol, tekrar birlikte olmak için sık sık Özçelik'i aradı, ancak reddedildi. Haziran 2004'te manken arkadaşı Barış Kılıç ile Antalya'ya giden Demirkol'a, Özçelik'in kız kardeşi mesaj atarak Kemer Resort Otel'de kaldıklarını söyledi. Otele giden Demirkol, Özçelik ile birlikte eğlenmek için başka bir gece kulübüne gitti. Özçelik'in ifadesine göre kulüpte kendisi kola içti, Demirkol ve Kılıç ise alkol aldı. Demirkol, bir süre sonra rahatsızlanan Özçelik'i otele bıraktı. Şüphelinin müştekiyi Kemer Resort Otel'e götürdüğü, müşteki ile otelin 2237 numaralı odasında birlikte kaldığı, müştekinin ertesi gün şüpheli tarafından Antalya Havalimanı'na götürülerek yolcu edildiği anlaşılmıştır."

İddianamede, Demirkol'un bilgisayarında Özçelik'e ve başkalarına ait çok sayıda porno içerikli resim ve görüntüler olduğu da belirtildi.

Haber : Funda KESKİN
Kaynak :