BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.400,56
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek'ten Erdoğan için büyük iddia

Önümüzdeki dönemin en çok merak edilen sorusu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'ne çıkacak mı?

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı konusunda henüz net konuşmasa da diğer AK Partili yöneticiler Erdoğan'ı işaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açık, net ve bir o kadar idddialı mesaj verdi:

"Yerel seçimlerden 4 ay sonra da Cumhurbaşkanlığı'nı alacağız inşallah. Başbakanımızı da o gün yüzde 50 ile değil, yüzde 60 ile Cumhurbaşkanı yapacağız."

AK Parti'nin Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda 5 bin HAS Parti'linin AK Parti'ye katılım törenine Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti'ye geçen eski Demokrat Partililer de yer aldı. Törene ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Salih Kapusuz, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara Milletvekilleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldı.

"MİLLETİN ADAMLARINI KATLETTİLER, MİLLET KENDİNE BİR ADAM BULDU"

AK Parti'ye geçen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Süleyman Soylu ise salonda coşkulu bir konuşma yaptı. "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'ye aradığı özlediği hasretle beklediği tabloyla buluşturacaktır" diyen Soylu, isim vermeden Köşk adaylarının Erdoğan olduğunun mesajını verdi.

"Milletin adamlarını katlettiler, millet kendine bir adam buldu. Milletin bu adamını bu millete adamak için buradayız" diyen Soylu, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'ye aradığı özlediği hasretle beklediği tabloyla buluşturacaktır" diyen Soylu isim vermeden Köşk adayının Erdoğan olduğunu söyledi.

"Ağır darbeler, entrikalar, siyasetin o dehlizlerinde, kozmik odalarında programlananlar kardeşleri birbirinden ayırmıştı. Ama şimdi 21. yüzyılın bu coğrafyadaki en önemli fırsatı için, bu büyük aileye, bu demokrasi ailesine, rahmetli Menderes'e tamamlattırılmayan, rahmetli Özal'a tamamlattırılmayan Türkiye'nin demokratik gelişmesini, Türkiye'nin kalkınmasını, Türkiye'nin büyümesini, Türkiye'nin zenginleşmesini ve Türkiye'nin bu coğrafyanın ve dünyanın lider ülkesi olmasını sağlayabilecek, bu büyük hamleyi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tamamlatmak için bu büyük aile ile beraberiz."

"CHP ÖNÜMÜZDEKİ 30 YILDA İKTİDAR OLAMAYACAK"

"Önümüzde çok önemli 3 yıl var. Bu 3 yıl Türkiye'nin 30 yılı belirleyecektir" diyen Kurtulmuş, "Önümüzdeki 30 yılda, CHP bu zihniyetle devam ederse iktidar olamayacaktır" dedi. CHP'nin hep yanlış yerde durduğu için başarısız olduğunu anlatan Kurtulmuş, "Milletin durduğu çizgide durursanız, kazanmaya devam edersiniz" diye konuştu.