BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,20
ALTIN 2.479,19
HABER /  POLİTİKA

Gökçekle ilgili flaş iddia!

Ankaraspor niye düşürüldü? Gökçek neyin peşinde? Erdoğan'a ne dediler? Bu iddia gündeme bomba gibi düştü. İşte konuşulanlar;

Abone ol

İNTERNETHABER

Ankaraspor önceki gün resmen ligden düşürüldü. Nedeni ise "bir ligde aynı güç tarafından iki takımın yönetilemeyeceği" şeklinde açıklandı.

Peki gerçek sebep bu mu? Ankaraspor ardından dönen siyasi oyunlar neler?

Tüm bu soruların cevaplarını Güneş Yazarı ve Turktime Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla dün akşam Flash Tv Anahaber'de açıkladı.
Talat Atilla Ankaraspor’un ligden düşürüleceğini bu olaylar hiç gündemde yokken yazmıştı.

ANKARASPOR NEDEN DÜŞÜRÜLDÜ?

Atilla'ya göre bazı vekiller Tayyip Erdoğan'a "Gökçek başbakanlığa oynuyor, lojistik destek yapıyor" diye uyarıda bulunuyorlar. Sonrasında ise Federasyon Ankaraspor'u ligden düşürme kararını veriyor.  

PATRONA DUYURALIM

Talat Atilla'nın iddiaları şöyle:

"Ramazan ayında Filistin Caddesi’nde bir başbakan yardımcısı birkaç milletvekili ile bir araya geldi. Burada Melih Gökçek'in fırsat bulursa başbakanlığa oynayacağı ve bunun için lojistik destek yaptığı konuşuldu. Bu olayı patrona (Tayyip Erdoğan) duyurmaya karar verdiler. Hemen kısa bir süre sonra Federasyon malum kararı verdi. Dün de tamamen düşürüldü.

GÖKÇEK SİZİNLE (ERDOĞAN'LA) YARIŞIYOR

Erdoğan'a önemli bir milletvekili; “İstanbul’da İstanbul Büyükşehirspor, bir de Kasımpaşa spor var. Burada bir Ankaraspor vardı, bir de Ankaragücü eklendi. Her şeyiyle sizinle yarışıyor” şeklinde bir görüş beyan etmiş. Tüm bunların toplamına bakarsak burada bir siyasi iade olduğu açık… Zaten siyasi irade olduğunu bizzat Melih Gökçek söylüyor. Türkiye’de de siyasi iradenin ne olduğu ortadadır."

GÖKÇEK AKP BAŞKANLIĞINA VE BAŞBAKANLIĞA OYNUYOR

Atila sözlerine şöyle devam etti:

"Gökçek’in bir niyeti var mı yok mu o ayrı konu ama Ankara’da konuşulan, Başbakan’a iletilen, altı çizilen nokta Gökçek’in uygun bir zeminde AKP Genel Başkanlığına, başbakanlığa oynadığı, AKP’nin kapatma ihtimali olursa Gökçek’in etkisi altında bulunan 40-50 milletvekili ile bir yapılanmanın tezahür edeceği."