BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gökçekin sol yemini

Melih Gökçek, Ankara seçimleri için iddialı mı iddialı... Bir de büyük sözü var... "Bu can bende olduğu müddetçe" dedi ve ekledi;

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek, "Sola asla bu belediyeyi teslim etmem. Bu can bende olduğu müddetçe, ömrümün sonuna kadar solla mücadelemizi sürdüreceğim'' dedi.

Gökçek, partisince Ankara'nın Ayaş ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, bugüne kadar verdikleri sözleri tuttuklarını, bundan sonra da partisinin Ayaş belediye başkan adayı Rıfat Mavioğlu ile hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi.

Vatandaşlardan oylarını bölmemesini isteyen Gökçek, şöyle konuştu:

''Bir ilçenin kalkınması için, büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesinin bir arada hizmet vermesi gerekiyor. Ayaş belediyesi, ilçede bugüne kadar 4 trilyonluk arsa sattı. Ne yaptılar bu paralarla, hiçbir şey. Büyükşehir Belediyesi olarak biz, Ayaş'a parklar yaptık, asfaltlar attık, hastane bahçesini düzenledik, huzurevi bahçesini düzenledik ve diğer bir çok düzenlemeyle Ayaş'a hizmetlerimiz sürdü ve sürmeye de davam edecek.''

Ayaş'ın tarihi evlerini restore edeceklerini, Ankara yolunda yaptıkları dükkanları da kısa süre sonra dağıtacaklarını kaydeden Gökçek, bir vatandaşın ''doğal gaz istiyoruz'' demesi üzerine, ''şimdi söz vermeyeyim. Söz verdiğimde yerine getirmemiz lazım, ama zaman içinde o da olabilir'' diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak bu güne kadar, 149 bin ton asfalt döktüklerini kaydeden Melih Gökçek, bundan sonra da çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.