BIST 10.009
DOLAR 32,33
EURO 34,73
ALTIN 2.436,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek CHP'li İsa Gök'ü çıldırtacak

Samanyolu Haber ekranlarında konuşan Başkan Melih Gökçek, CHP'li vekil İsa Gök'le fena dalga geçti...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, seçim sonrası ortaya çıkan yemin krizi sırasında "AKP'ye diz çöktüreceğiz" diyen İsa Gök ile kafa buldu.

 

 Samanyolu Haber'de canlı yayında konuşan Gökçek, CHP'li vekilin yemin boykotunu bitirmesini değerlendirirken şunları söyledi:

KARİZMASI SIFIRDIR

"CHP, Başbakan ister yemin edin ister etmeyin deyince orta kaldılar. CHP'liler geldi yemin etti. Ama İsa Gök etmedi. O'nun hakkında twitter'da da tıpış tıpış gelecek ve yemin edecek diye yazmıştım. Güya bir süre direndi. Sonunda direnci kırıldı, tıpış tıpış gelip yemin etti. İsa Gök bize diz çöktürecekti ama biz AK Parti olarak O'nu getirdik diz çöktürdük. Büyük laf edeceksin ama büyük lokma yemeyeceksin. Gelip yemin etmek diz çökmektir. Söylediğini resmen yutmaktır. Yani şu anda İsa Gök'ün karizması sıfırdır. İşte AK Parti'nin ve Başbakan'ın farkı."

İSA GÖK İDDİALI KONUŞMUŞTU

CHP Tutuklu vekiller Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal serbest bırakılmadığı için bir süre yemin etmemişti. Yemin krizinin yaşandığı günlerde sorunun çözümü için İsa Gök, AK Parti'ye diz çöktüreceklerini iddia etmişti.

CHP'lilerin boykot ettiği Meclis Genel Kurulu'nda yemin töreni devam ederken bahçede Show TV'nin yayınına katılan Gök, canlı yayında iddiala sözler sarf etmişti. ''CHP yemin krizini nasıl aşacak?'' sorusuna CHP'li Gök, ''AKP bu sorunu çözecek. Yoksa bu Meclis'i kendi çalıp kendi oynar hale bir tiyatroya çevirmek durumunda kalacak. Bunu AKP kuzu kuzu çözecek, çözmek zorunda'' cevabını vermişti.