BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  MAGAZİN

Gökçe Akyıldız'ın eşi Mustafa Özyurt kimdir ne iş yapıyor?

Kırgın Çiçekleri'in Solmaz'ı Gökçe Akyıldız kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve eşi Mustafa Özyurt kimdir soruları merak konusu oldu. Küçük yaşlardan beri dizilerde rol alan Gökçe Akyıldız 26 yaşında ve aslen Sinoplu. 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenen Gökçe Akyıldız'ın bir de oğlu var.

Abone ol

Gökçe Akyıldız başarılı oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatı ile de merak ediliyor. Küçük yaşlardan beri oyunculuk eğitimi alan Gökçe Akyıldız asıl sıçramayı Kırgın Çiçekler dizisi ile yaptı. 26 yaşında olan Gökçe Akyıldız aslen Sinoplu ve geniş bir aileden geliyor. 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenen Gökçe Akyıldız'ın bir de erkek çocuğu var. 

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR: Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta doğdu. Çocukluk döneminde oyunculuğuyla ilgi odağı olan Gökçe Akyıldız, kariyerine başladığı 2002 tarihinden itibaren pek çok yapımda yer aldı.

Gökçe Akyıldız, günümüzde de aktif kariyerini oyunculuk ile sürdürmektedir. Gökçe Akyıldız, 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlendi.

Gökçe Akyıldız, kariyerine Sırlar Dünyası isimli televizyon projesi ile adım atmış, burada gösterdiği başarıdan sonra birçok yapımda aranan oyuncu olmuştur.

Sır Kapısı, Çınaraltı, Büyümüşte Küçülmüş, Sahra, Beşinci Boyut, Ezo Gelin ve Büyük Buluşma gibi benzeri yapımlarda yer alan oyuncu Parmaklıklar Ardında ve Gazi dizilerinde gösterdiği başarıdan sonra Kollama ve Fatih Harbiye gibi önemli yapımlarda yer aldı.

2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncu, 2015 yılında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisiyle geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı. Özellikle gençlerin en çok sevdiği ve örnek aldığı oyunculardan biri oldu.

Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur. Ablası öğretmen, ağabeyi evli, diğer kız kardeşi de kendisi gibi oyuncudur. Babası esnaf, annesi ise ev hanımıdır.