BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.384,69
HABER /  GÜNCEL

Göbek Festivali'ne davet var

Coliseum Sportif Yaşam Kulübü, fit olmak isteyenleri, , hem sportif hem de eğlenceli programlarla dolu, “Göbek Atma Festivali”ne davet ediyor.

Abone ol

Yaz gelmeden, forma girme telaşı başladı. Coliseum Sportif Yaşam Kulübü, fit olmak isteyenleri, yaz dönemine kadar sürecek, hem sportif hem de eğlenceli programlarla dolu, “Göbek Atma Festivali”ne davet ediyor. “Göbek Atma Festivali”nde, yaz gelmeden size form kazandıracak pek çok program var.

Bu programlarda biri de: “Drums For Fit”. 

Türkiye’de ilk kez Coliseum’da uygulanan ve davul bagetleri ile fitness topları kullanılarak yapılan “Drums For Fit” dersi, aerobik hareketleri perküsyon ritimleri ile buluşturuyor. Amerika ve Avrupa’nın yeni fitness trendi “Drums For Fit”, bateri çalmanın keyfini yaşatırken, koordinasyonu artırıp, stresi vücuttan atıyor. 

Coliseum’da haftada 3 gün, 45’er dakika şeklinde gerçekleşen dersin ilk 15 dakikasında, davul vuruşlarıyla fiziksel ısınma yapılıyor. Isınma bölümünden sonra, kardiyovasküler çalışmayı sağlayan ve tüm kas gruplarını çalıştıran, yoğun aerobik hareketler başlıyor. Davul bagetleriyle, fitness topuna yapılan vuruşlar bu bölümde artıyor ve dersin sonunda da soğumaya geçiliyor. 

Eğlenceyi sporla buluşturan “Drums For Fit” ile 1 saatte ortalama 500 kalori harcayarak, haftada 3 gün bu derse katılıp, 1 ayda 2 beden incelebilirsiniz. 

Coliseum’un uzman fitness eğitmenleri eşliğinde yapılacak dersler sayesinde artık forma girmek hem kolay hem de eğlenceli olacak.  


Adres : Coliseum Yaşam Merkezi Acarkent  / Kavacık
Tel.  : 0216 538 38 38
Web : www.coliseum.com.tr