BIST 10.534
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.416,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GMK Bulvarı trafiğe kapatılıyor

Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı yarın başlayacak çalışmalarla, yepyeni ve modern asfalta kavuşturuluyor.

Abone ol

Asfalt serim çalışmaları süresince Tandoğan Kavşağı-Kızılay Atatürk Bulvarı arasındaki GMK Bulvarı, dönüşümlü olarak tek yönlü trafiğe kapatılacak.

Başkentlilerin mağdur olmadan yepyeni asfalta kavuşturulması için trafik yoğunluğunun az olduğu hafta sonu yapılacak çalışmalarda GMK Bulvarı, Tandoğan Kavşağı'ndan Kızılay yönüne yarın saat 20.00'dan 31 Temmuz Cumartesi günü gecesi saat 24.00'a kadar kapalı kalacak. Bu bölümdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ise bu kez de Kızılay'dan Tandoğan Kavşağı yönüne 31 Temmuz gecesi saat 24.00'dan, 2 Ağustos Pazartesi günü saat 08.00'a kadar trafiğe kapatılacak.

Fen işleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat kesintisiz ve süratli bir şekilde yapılacak. Başkentli sürücülerin alternatif güzergahlarla gidecekleri yerlere ulaşmaları için yol boyunca yönlendirme levhaları yerleştirildi. Asfalt serimi için en uygun mevsim olan yaz aylarında çalışmalarına hız veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent yollarında asfalt seferberliği başlattı. Uzun ömürlü ve modern görünümlü yepyeni asfaltlarla Başkent cadde ve bulvarlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını da Ankaralıları en az mağdur edecek şekilde, uygun zamanda, süratli ve sorunsuz bir şekilde yürütüyor. Bu kapsamda Ankara'daki birçok bulvar ve caddeyi asfaltlayan ekipler, şimdi de GMK Bulvarı'ndaki çalışmaları tamamlayarak, Başkent yollarında sürüş keyfini daha da arttıracaklar.