BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Gitti Gidiyor. com’a yeni ortak

Risk sermayesi şirketi iLab Ventures, Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret sitesine ortak oldu.

Abone ol

Risk sermayesi şirketi iLab Ventures, Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret sitesi GittiGidiyor.com’a ortak oldu.


Tarafların müşterek açıklamasında, iLab’ın ilk etapta GittiGidiyor.com’a azınlık hissedarı olarak yatırım yapacağı ve iLab Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say’ın, şirketin yönetim kuruluna katılacağı duyuruldu. Açıklamada iLab’in, GittiGidiyor.com’un gelecekte gerçekleştireceği yeni projelerinde de yatırımcı olacağı belirtildi.
 
İşbirliği ile ilgili görüşlerini dile getiren iLab Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say, GittiGidiyor.com yatırımının uzun vadeli internet stratejilerinin bir parçası olduğunu ve bu ortaklık sayesinde Türk internet sektöründe ‘kendini kanıtlamış bir takımla uzun vadeli ortaklık’ yapacaklarını belirtti.


GittiGidiyor.com adına açıklama yapan şirket Genel Müdürü Serkan Borançılı ise, iLab’in sektörel tecrübelerinden ve dünya çapında ilişkilerinden faydalanacaklarını dile getirdi.


Serkan Borançılı, iLab ortaklığına ek olarak, dünyanın en büyük yatırım bankası Citigroup Global Markets’ın New York merkezinde şirket evlilikleri ve stratejik ortaklıklar konusunda başkan yardımcısı olarak görev yapan Tolga Kabataş’ın, Mart başında İcra Kurulu Üyesi olarak GittiGidiyor.com yönetimine katılacağını duyurdu.


GÜNDE 200 BİN AÇIK ARTIRMA

GittiGidiyor.com, 500 bin kayıtlı üyesi, 300 bin’e yakın günlük ziyaretçisi ve 200 bin’i aşan günlük açık artırma işlemiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret platformu olarak hizmet veriyor.