BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresun'dan Başbakan'a ilanlı teşekkür

Giresun'da 15 ziraat odası gazete ilanı ile Başbakan Erdoğan ve Tarım Bakanı Eker'e teşekkür etti. Nedeni...

Abone ol

Geçtiğimiz yıllarda fındık nedeniyle hükümetin uygulamalarına karşı eylemlerin yapıldığı Karadeniz'den bu kez teşekkür geldi.

Giresun'da 15 ziraat odası, gazete ilanı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve Giresun milletvekillerine fındığa verdiği destekten ötürü gazete ilanlarıyla teşekkür etti.

Giresun Ziraat Odası'ndan yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve Giresun milletvekillerine fındık ürününe son dönemlerde önemli katkılarda bulunulduğuna dikkat çekildi.

Fındığa verdikleri desteklerden ötürü kendilerine teşekkür edilmek üzere gazetelere ilanlar verdiklerini belirten oda başkanları, "2009 yılına ait fındık tarım arazilerine, dönüm başı 150 lira Alan Bazlı Gelir Desteği ödemelerinin yapılmasından dolayı, fındık üreticisi çiftçilere ekonomik katkıda bulunulmuştur. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) elinde bulunan eski fındıkların, 1 Nisan 2010 tarihine kadar satmayarak, fındık üreticisi çiftçilere verilen destek, TMO elinde bulunan eski fındıkların 5 lira ve 5,20 liradan satışa çıkartarak, fındık üreticisi çiftçilerin, 2010 yılı yeni fındığının bu fiyatların üzerinde satılacak olmasına yaptığı katkıya, Başbakan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Köyişleri Bakanı Sayın Mehdi Eker ve Giresun milletvekillerimize teşekkür ediyoruz" dedi.