BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,56
ALTIN 2.385,94
HABER /  SPOR

Gider Aragonese dalarım

Büyük takımların kötü gidişatı Telegol yorumcularını çileden çıkarttı. Hocalara ve futbolculara demediklerini bırakmadılar.

Abone ol

İNTERNETHABER- En sert ve en ilginç çıkışı Fenerbahçeli eski futbolcu Ziya Şengül yaptı. Kanaltürk'te yayınlanan ve Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol'de yaşananlardan bir bölüm:

Ziya Şengül: Gider Argones'e dalarım


Benim ekmeğimle oynuyor, eğer Guiza benim dört misli para alıyorsa onun hakkını vermeli, vermiyorsa benim ekmek paramı çalıyor demektir. Ben şu an Fenerbahçe'de futbolcu olsam ben gider teknik direktöre kadro dışı kalmak kaydıyla dalarım. Kör müsün be adam. Guiza'yı oyunda tutuyor. Görmüyor musun kardeşim bu adam 33 maçtır burada. Seyircilere ızdırap çektirmek zorunda mı?

Çakar: Fenerbahçe dolandırıldı

Fenerbahçe dolandırılmıştır. Milyonlarca para harcayıp Guiza getiriyorsun, çakıltaşıyla gelmeyen Maldonadolar Josicolar, son yıllarda kulüp takımı çalıştırmamış akli ve melekeleri tartışılacak hocayla anlaşılıp kulübün geleceği riske atılmıştır.

Ahmet Çakar: Dadı Skibbe

Birçok Galatasaraylı oyuncunun oyundan atılmasının sorumlusu Skkibe'dir. Ben kendisini hep çocuk bakıcısı veya dadı Skibbe dediğim için nedeni bu. Çocukları boş bırakırsa bir dadı camı çerçeveyi kırarlar vazoları kırarlar.

Gökmen Özdenak: Şimdi bir şey söyleyeceğim ağzımdan kaçacak.

(Delgado için söylüyor) Ne kadar alıyor bilmiyorum ama nerden baksan 2.5 milyon euro senede para alıyor. O adam gelip de Galatasaray gibi derbi maçında sorumsuzca bile bile bu hareketi yapıp ta kırmızı kart görürse, ben onun (ağzını açıp tam küfür edecekken Çakar, "amin sakin ol" diyor) şimdi bir şey söyleyeceğim ağzımdan kaçacak.