BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gezme bahanesiyle götürüp tecavüz etti

Kız arkadaşına gezme bahanesiyle götürdüğü evde tecavüz eden zanlı tutuklandı

Abone ol

Tekirdağ'da kız arkadaşı lise öğrencisi 17 yaşındaki G.Y.'ye, gezme bahanesiyle götürdüğü bir villada alkol aldıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki S.Y., mahkemece tutuklandı.

Tekirdağ'da boya ve badana işleri yaparak geçimini sağlayan S.Y., kız arkadaşı olan lise öğrencisi G.Y.'yi gezme bahanesiyle tadilatını yaptığı Tekirdağ-İstanbul yolu Beyazköy mevkiindeki villaya götürdü. Burada alkol alan S.Y., iddiaya göre, kendisiyle birlikte olmak istemeyen G.Y.'ye tecavüz etti. Olayın ardından evine giden G.Y., hareketlerinden şüphelenen annesine yaşadıklarını anlattı. Polis merkezine giden anne S.Y.'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan S.Y., çıkarıldığı mahkemece, 'küçük yaşta kızı alıkoymak' ve 'cinsel saldırı' suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu

VİCDANSIZLIĞIN BU KADARINA DA PES

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

 

Kırıkkale'de gece yarısı girdiği evde yaşlı çiftin el ve ayaklarını sandalyeye bağlayan hırsız, evde bulduğu 3 bin 500 lirayı az buldu. Evin altını üstüne getiren, başka para bulamayınca sinirlenen hırsız, yaşlı çifti dövdükten sonra kaçtı.

yasli-ciftin-parasini-az-buldu-baglayip-dovdu-2135108.jpg

Olay , dün saat 24.00 sıralarında Yenimahalle’deki apartman dairesinde meydana geldi. 75 yaşındaki Firdevs ve 85 yaşındaki Hacı Hidayet Avşar, yatmaya hazırlandıkları sırada, kapıyı açıp evlerine dalan maskeli kişiyi görünce paniğe kapıldı. Üzerilerine saldırdığı yaşlı çifti ölümle tehdit eden saldırgan, evde bulguğu yaklaşık 3 bin 500 TL’yi aldı. Aldıkları ile yetinmeyip, daha fazlasını isteyen hırsız, yaşlı çiftti bir süre dövdükten sonra sandalyeye oturtup el ve ayakları bağladı ve dövüp tehdit etmeye devam etti. Evin altını üstüne getirdikten sonra, başka para veya ziynet eşyası bulamayan maskeli saldırgan, yaşlı çifte yine vurduktan sonra evden kaçtı. Komşularından yardım isteyen çift, olay yerine gelen ambulansla Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Firdevs Avşar, yaşadıkları korkuyu gözyaşlarıyla şöyle anlattı:

"Namazımı kılıp, geceyarısı ışığı kapatıp, gece lambasını yaktım. Ben ışığı kapatır kapatmaz maskeli bir kişi kapıyı kırıp içeri girdi. Ben ’Ne oluyor’ diye bakmak için odadan çıktımda girişte karşılaştık. Beni görür görmez vurmaya başladı. Sesleri duyan eşim de yanımıza gelince, ona da saldırdı. Bizi dövmeye devam edince, hırsıza ’Ne istersen al da git’ dedik. Hırsız para istediğini söyledi. Benim de cebimde 2 bin lira vardı. Eşim maaşını yeni almıştı. biraz da birikimimiz vardı, onu verdim. O parayı verince daha fazlasını istedi. ’Vermezsen keserim seni’ diye tehdit edip, bize vurmaya devam etti. Ben de kurtulmak için 500 Euromuz vardı, onu verdim. Yaklaşık 3 bin 500 lira paramızı aldı ama durmadı. Vurmaya devam etti ve para istedi. Ben yalvardım, başka olmadığını söyledim, ancak inanmadı."

Kendilerine saldıran hırsızın evi aramaya devam ettiğini belirten Firdevs Avşar, "Bir şey bulamayınca bizi sandalyeye oturttu ve elimizi, kolumuzu, bacaklarımızı bağladı. Tehdit edip vurduktan sonra birşey bulamayınca kaçtı gitti. Sandalyede bir süre bağlı halde kurtulmak için uğraştık. Ben ellerimi çözmeyi başardım. Eşimi de çözüp, komşulardan yardım istedik. Polis, ambulans geldi, bizi hastaneye getirdiler" dedi.

Yaşlı çifti dövüp paralarını aldıktan sonra kaçan hırsızın, evin bahçesinde çıkartıp attığı maskesiyle eldivenleri bulundu.

EVDEN KAÇTI, TECAVÜZE UĞRADI ARDINDAN İSE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın 'nın Alanya İlçesi'nde 10 gün önce evden kaçan 15 yaşındaki A.K., polise başvurarak 4 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia etti.

21 Mart'ta evden kaçarak 18 yaşındaki M.Ö. ile buluştuğunu ve bu kişinin kendisine tecavüz ettiğini öne süren A.K., daha sonra bu kişinin kendisini yanına bıraktığı akrabası U.Ö.'nün (17) de otomobilde tecavüzüne uğradığını ileri sürdü.

HAbertürk'ün haberine göre genç kız, götürüldüğü bekâr evinde de 24 yaşındaki B.D. ile M.Ö.'nün (24) tecavüzüne uğradığını iddia etti. Genç kız önceden tanıdığı A.Ö.'yle (23) ise kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini anlattı. Polis 5 kişiyle birlikte yardım yataklıktan S.Ö.'yü de gözaltına aldı.

POLİS BİLE GÖZLERİNE İNANAMADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünde bir çuvalın içinde battaniyeye sarılı 30 kilo esrar ele geçirildi. Çuvalın sahibi 33 yaşındaki E.Ç. de gözaltına alındı. E.Ç., polise verdiği ilk ifadesine, "Esrarı içecektim. Satıcı değilim" dediği öğrenildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün, Konya- Adana karayolu kent merkezi girişinde şüphe üzerine bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajında eğitimli köpekle yapılan aramada bir çuvalın içinde battaniyeye sarılı 30 kilo esrar ele geçirildi. Çuvalın sahibi E.Ç.'de gözaltına alındı. İlk ifadesinde "Esrarı içecektim. Satıcı değilim."dediği öğrenilen E.Ç., yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

KAZAYA GİDERKEN KAZA YAPTILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kaza, Eyüp TEM-Okmeydanı bağlantı yolu Nurtepe Viyadüğü çıkışında saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli'de bir markette çalışan 5 kişi arkadaşlarının Bayrampaşa'da bir trafik kazasına karıştığını duyunca olay yerine doğru yola çıktı.

Yüksel Urfan'ın (27) kullandığı 34 JYN 44 plakalı minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptı ardından da yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç içerisindeki Ahmet Talay (54) hayatını kaybederken, sürücü Yüksel Urfan, Sabri Kara(47), Metin Zengin(45), Erdem İsa Dönmez (24) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Talay'ın cesedi ise yapılan incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan araç ise polisin kaza yerindeki incelemelerinin ardından çekici ile kaldırıldı. Kazayı görerek duran bir şoför "Araç takla attı. İçinde 4 işi vardı. Biz durarak yardım ettik" dedi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik normal seyrine döndü. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

HASTANEDE SKANDAL OLAY

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Elazığ Üniversitesi Hastanesi doktoru Tuncay Tunçcan, hamile eşini doğum için götürdüğü özel bir hastanede, kadın doğum uzmanı doktor ile anestezi uzmanının küs olması nedeniyle müdahale edilemediğini ve bebeğin zihinsel engelli dünyaya geldiğini iddia etti

Fırat Üniversitesi Hastanesi KBB bölümünde görevli doktor 31 yaşındaki Tuncay Tunçcan, ilk çocuğuna hamile olan eşi Duygu Tunçcan'ın doğum sancılarının başlaması üzerine, hamileliği boyunca eşini takip eden özel bir hastanede görevli kadın doğum uzmanı Ebru Ç.K.'ya götürdüğünü söyledi. 11 Şubat günü eşinin kontrol edilip eve gönderildiğini, ancak akşam saatlerinde sancıları artınca yeniden hastaneye gittiklerini belirten Dr. Tunçcan, Dr. Ebru. Ç.K.'nın eşini muayene ettiği sırada, anestezist Dr. F.K.'nın hastaneden ayrıldığını anlattı.

OKSİJEN TÜPÜ YOKTU

Eşinin fenalaştığını ve acilen sezaryenle doğuma almak için hazırlık yapan Dr. Ebru. Ç.K.'nın telefonla anestezi uzmanı Dr. F.K.'yı aradığını ancak uzmanın hastaneye gelmediğini ileri sürdü. Dr. Tunçcan, "Ebru Ç.K., cep telefonuyla aradığı anestezi uzmanı Dr. F.K.'nın 'bir hasta için o kadar bekleyemem, evime gittim' dediğini iletti" diye konuştu.

Doktor Tuncay Tunçcan, bu sözler üzerine eşini çalıştığı üniversite hastanesinin kadın doğum servisine götürmeye karar verdiğini ve ambulans talebinde bulunduğunu belirterek, şunları anlattı, "Hastane personeli, anestezi uzmanı ve ekibinin eve hastane ambulansı ile gittiklerini söyledi. Ben de bir doktorum ve eşim hamile, gözlerimin önünde can çekişiyor ve ben çaresizdim. Hemen 112 Acil Servisi arayarak durumu anlattım ve ambulans istedim. Hastane personeli ambulansa ihtiyaç olmadığını söylemiş. Meğerse ikinci bir ambulans daha varmış hastanede. Bu yüzden 5 dakikada gidilebilecek yolu ancak 50 dakikada gitmek zorunda kaldık. Eşimi ambulansa bindirdiğimizde ben oksijen talebinde bulundum ama ambulansta oksijen tüpü de yoktu. Üniversite hastanesinde acil ameliyathaneye alınan eşim, sezaryenle doğum yaptı." Dünyaya gelen bebeğin solunumunun durduğunu ve hemen yoğun bakım ünitesine alındığını kaydeden Dr. Tuncay Tunçcan, "Havale geçirmeye başladı ilk 2 saatte. Ambulans uçak ile eşim ve bebeği Ankara Gazi Üniversitesi'ne götürdük. Tetkiklerde bebeğin beyninin ileri derecede hasar gördüğü, ileriki hayatı açısından çok ciddi problemlerin olabileceği bana bildirildi."

SAVCILIĞA ŞİKAYET

Dr. Tuncay Tunçcan, savclığığa giderek, kadın doğum doktoru ve anestezi uzmanı ile 112 Acil Servisi ambulansını yanlış yönlendirdiğini iddia ettiği hastane çalışanı hakkında şikayetçi oldu. Dr. Ebru Ç.K, konuşmak istemediğini söyledi. Özel hastane yönetimi de söz konusu iddiaların asılsız olduğunu öne sürerek, ambulanslarında oksijenin olduğunu ve kadın doğum uzmanı ile anestezi uzmanının küs olmadıklarını öne sürdü.

BU FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Küçükçekmece'de kaldırımda kuzenleriyle birlikte yürüyen 14 yaşındaki Songül Erden geri gelerek kaldırıma çıkan otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.30 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi Engin Sokak 27 numara önünde gerçekleşti. İddiaya göre Songül Erden (14), kuzenleri Tuğba Yılmaz (17) ,Derya Yılmaz (14), Seher Erden ve Yeter Erden ile dolaşırken geri geri gelerek kaldırıma çıkan M.E (23) yönetimindeki 34 YC 2169 plakalı otomobilin altında kalarak can verdi. Erden'in kuzenleri, Tuğba ve Derya Yılmaz'a da kazada yaralanırken, kazanın meydana geldiği sokakta oturduğu belirtilen M.E olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kazada kolu kırılan Tuğba Yılmaz, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ayağı kırılan Derya Yılmaz ise Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Songül Erden'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. M.E'nin, yaşanan kazanın ardından kısa bir süre sonra Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ne giderek teslim olduğu öğrenildi.

O ANLARI ANLATTILAR

Kazadan yara almadan kurtulan Yeter Erden, "Evimize giderken kaldırımdaydık. Araba geri geri geldi. Biz kaçtık onlar kaldı. Biz zorla kurtardık. Ama adam hala üstlerine geliyordu. 3 kişiyi altına aldı" diye konuştu. Seher Erden ise, "Biz itiyoruz arabayı ama hala üstümüze geliyor. Arabayı aldı birazcık geri. Arabanın altından aldık kızı ama ölmüştü. Madem çarptın ağabey dedim hastaneye kaldır dedik. Hiç bakmadı bile. Oradan annesi mi artık binadan indi çocuğa sarıldı" şeklinde konuştu.

screen-shot-2012-04-02-at-11.07.39-am.png

"O ÇARPAN ÇOCUĞU KAÇIRMIŞLAR. ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Songül Erden'in amcasının kızı Huriye Rüzgar ise çarpma sesiyle birlikte dışarı çıktığını belirterek "Önce bizim pencerenin önüne geldiler. Çağırdım içeri girmediler. Araba sesi duydum. Dışarı fırladım ki yerde yatıyordu. O kadar bağırdım kimse aramadı. O çocuk oradaymış. Kendimi kaybetmişim. Amcamın kızı oluyor kendisi. Kanlar içinde yatıyordu doktora götürelim dedik. Hiç arabadan bile çıkmamış. O çarpan çocuğu kaçırmışlar. Şikayetçi olacağız" dedi.

3 SAAT ÖNCE SON FOTOĞRAFINI ÇEKTİRMİŞ

Songül Erden kazadan önce kuzenleri Tuğba, Derya Yılmaz ile Seher ve Yeter Erden ile birlikte gezmeye gitmiş. Erden'den geriye kazadan 3 saat önce çektirdiği bu fotoğraf kaldı. M.E'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

GENÇ KIZ BENZİN DÖKÜP KENDİNİ YAKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Antalya'da 18 yaşındaki G.Y., sabaha karşı, oturduğu apartmanın arka tarafında üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

Çevredeki sürücülerin yangın tüpüyle müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan genç kızın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, saat 04.30 sıralarında Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi 2317 Sokak üzerinde bulunan Özçiçek Apartmanı'nda meydana geldi. Yeni Hal'deki bir komisyoncuda çalışan G.Y. işe gitmek üzere üçüncü kattaki 8 nolu daireden çıkarak aşağıya indi. Apartmanın arka tarafına geçen G.Y., nereden bulduğu öğrenilemeyen bir şişe benzini üzerine döktükten sonra ateşe verdi. Bu sırada, genç kızı almaya gelen servis minibüsü şoförü ve yoldan geçenler araçlarındaki yangın söndürme tüpleri ile alevlere müdahale etti. Vücudunun büyük bölümü yanan G.Y., çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Baba Süleyman Y., polise verdiği ifadesinde, kızının psikolojik sorunları olduğunu söyledi. Doktorlar G.Y.'nin hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi.

20530_3253_02042012_2.jpg