BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,87
ALTIN 2.432,92
HABER /  DÜNYA

Gezi Parkı eylemlerinde görev alan polislere ödül

Samsun Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Taksim Gezi Parkı olaylarına destek için Samsun’da yapılan eylemlerde görev alan polislerin tamamını “201...

Abone ol

Samsun Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Taksim Gezi Parkı olaylarına destek için Samsun’da yapılan eylemlerde görev alan polislerin tamamını “2013 yılı Haziran ayı polisi” seçti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü, her ay başarılı çalışmalarıyla meslektaşlarına örnek teşkil eden polisleri ayın polisi seçiyor. 2013 Haziran ayının polisi ise erkenden seçilerek panoya asıldı.
Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli aldığı kararla “Gezi Parkı” olaylarına destek için Samsun’da yapılan eylemlerde görev alan polislerin tamamını “2013 Haziran ayı polisi” seçerek ayın polisi yazısını Samsun Emniyet Müdürlüğü girişindeki lobideki panoya astırdı.
Ayın polisi panosunda ise şu yazıya yer verildi: “İstanbul ilindeki Gezi Parkı’nda yaşanan olumsuz olaylara istinaden Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de katılım sağlamak üzere oluşturulan toplulukların gerçekleştirmek istediği olumsuz olayların önlenmesi amacıyla zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin özveri bir şekilde çalışarak, bulundukları veya korudukları kurum ve kuruluş ile vatandaşlarımızın da zarar görebileceği her hangi bir saldırının olmaması, yapılmak istenen saldırıyı hukuk kurulları çerçevesinde kanunların tanımış olduğu yetkiler dahilinde kalarak önlenmesini sağlayıp, sağduyulu ve sabırlı bir şekilde görev yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm merkez ve ilçe personelleri 2013 yılı Haziran ayının polisleri seçilmiştir."
Samsun Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Selahattin Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve kurulun kararıyla Gezi olaylarının Samsun’daki eylemlerinde görev alan tüm personeli 2013 Haziran ayı polisi seçtiklerini söyledi.
(İHA)