BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.409,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GESİAD'dan Halil Yılmaz'a ziyaret

GESİAD Başkanı Bahadır Özgün görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Abone ol

Bursa Genç Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Özgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’ı Fomara Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamında ziyaret etti. 

 

Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten GESİAD yönetimi,  her zaman polis teşkilatının yanında oldukları mesajını ilettiler. Başkan Bahadır Özgün yeni il emniyet müdürü Halil Yılmaz’a GESİAD’ın kısa bir tanıtımını yaparak, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Özgün, kendilerinin sanayici olarak işlerini daha iyi yapabilmeleri için güvenlik unsurunu düşünmemeleri gerektiğini vurguladı.

 

Bu anlamda güvenlik güçlerinin iş dünyası için gerçekten çok önemli ifade eden Özgün, “Bundan önceki dönemlerde de emniyet teşkilatına elimizden gelen katkıyı sağlamıştık. Bundan sonra da elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

 

BURSA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

İl Emniyet Müdür Halil Yılmaz’da içinde yaşadığımız toplumla sürekli iç içe bulunduklarını belirterek, “Bizlerin görevi zamanın ve şartların gerektirdiği şekilde en iyiyi sunmak. Güvenlik atmosfer gibidir, nasıl havanın varlığını bildiğimiz halde elle tutamıyorsak güvenlikte öyledir. Elle tutamayız ancak bu var olmadığı anlamına gelmez. Sizlerinde yardımlarıyla Bursa için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Özgün İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’a dernek flamalarını hediye ederek, bir kez daha kendisi ve arkadaşları adına hayırlı olsun dileklerini iletti.