BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.469,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arabası bağlanınca ölmek istedi

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Tatlıkuyu Mahallesi, D-100 karayolu üzerindeki bir köprüde bir kişi pompalı tüfekle intihar girişiminde bulundu

Abone ol

İsmet Gezer, birkaç gün önce 34 plakalı Reno Master marka aracıyla fabrika servisi olarak çalışırken polis uygulamasına takıldı.

Aracın 41 P plakası olmadığı için polis tarafından para cezasına çarptırılan Gezer'in aracı, 15 gün trafikten men edildi. Bir hafta önce aynı araçla kaza geçirdiğini ve 10 bin lirayı aşkın borcu olduğunu belirten Gezer ise polislerden en azından aracın bağlanmamasını istedi. Gezer'in tüm ısrarları sonuç vermedi ve aracı otoparka çekilerek bağlandı.
İsmet Gezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nden de bir sonuç alamayınca, bugün eline aldığı pompalı tüfekle soluğu Tatlıkuyu Köprüsü üzerinde aldı.

Çevredeki görgü tanıklarının haber vermesi üzerine polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Başta Gebze İlçe Emniyet Müdürü Şevket Karayiğit, Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Erol Akalın ve Gezer'in yakınları kendisini ikna etmeye çalıştılar. Yaklaşık olarak 3 saat süren ikna çalışmaları sonucunda aracının Tatlıkuyu köprüsüne getirilmesi ve annesinin ikna çalışmaları üzerine Gezer, emniyet güçlerine teslim oldu. İsmet Gezer ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.