BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL

Germencik CHP ilçe başkanı arkadaşını öldürdü

GERMENCİK CHP ilçe başkanı Mehmet Bozdağ tartıştığı arkadaşını başından vurarak öldürdü. Cinayeti de eşinin gözü önünde işledi. Olay yerinden kaçan CHP'li başkan bir arazide yakalandı.

Abone ol

Aydın'ın Germencik İlçesi’ni karıştıran olay dün gece saat 21.00 sıralarında Park Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde meydana geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, arkadaşı Aytunç Şükrü Tek’in evine geldi. Burada bir süre kaldıktan sonra henüz belirlemeyen nedenden dolayı aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Bozdağ belindeki tabancayla Tek’e tek el ateş etti.

Kafasına gelen kurşunla ağır yaralanan Tek’in eşi Dilek Tek sokağa çıkarak ’Kocamı öldürdüler yetişin’ diyerek bağırmaya başladı. Zanlı Bozdağ ise olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde evli ve bir çocuk babası Tek’in öldüğünü belirledi. 

Arkadaşını öldüren CHP İlçe başkanı Mehmet Bozdağ olay yerinden kaçtı. Emniyet ekipleri peşine düştü ve bir arazide yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayete ilişkin hakkında arama kararı çıkartılan Mehmet Bozdağ'ın da bulunduğu 09 JC 392 plakalı hafif ticari aracın Söke ilçesinde olduğunu tespit etti.

BİR ARAZİDE YAKALANDI
Araçtakilerin, polisin "dur" ihtarına uymaması sonucu kovalamaca yaşandı. Ekipler, Söke Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde bir arazide otomobili terk edilmiş buldu.

Bölgede çalışma yapan ekipler, Cumhuriyet Parkı'nda Mehmet Bozdağ ve yanındaki kişiyi yakaladı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen iki şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğüne gönderileceği öğrenildi.