BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.484,78
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmay Başkanı o birlikte!

Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel Afyankarahisar'a patlamanın olduğu birliğe geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, 25 askerin şehit olduğu Afyonkarahisar'daki birlikte incelemeler yaptı. Medya mensupları iddialara ilişkin Özel'den açıklama almayı umarken, Genelkurmay Başkanı sadece 3 cümle kurdu. Bu cümleler de "konuşmayacağına" dair oldu. 

Orgeneral Özel, medyanın soruları üzerine aynen şunları söyledi:
''Konuşmayacağım. Hiçbir şey konuşmayacağım. Ortada her şey

ORGENERAL ÖZEL O KIŞLADA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, patlamanın meydana geldiği mühimmat deposunun bulunduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'na askeri uçakla inen Orgeneral Özel, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından karşılandı. Özel, karayoluyla incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.

PATLAMAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Sabah saatlerinde patlamanın olduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'na gelen Orgeneral Özel, bir süre kışlada patlamayla ilgili bilgi aldı. Daha sonra yürüyerek, patlamanın gerçekleştiği mühimmat deposunun olduğu bölgeye gelen Orgeneral Özel, burada da incelemelerde bulundu. Kışladaki bazı mühimmat depolarını da inceleyen Orgeneral Özel, daha sonra patlamanın olduğu bölgeden ayrıldı.

c.20120907121511.jpg

Orgeneral Özel, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'la birlikte geldiği Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda, yetkililerden bilgi alarak, patlamanın meydana geldiği depo bölgesinde incelemelerde bulundu.

Orgeneral Özel, yaklaşık 1 saat 50 dakika süren incelemesinin ardından, Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile Valiliğe hareket etti.