BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.438,70
HABER /  DÜNYA

’’Gençlik, Başbakan’a minnettar’’

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, gençliğin Demokratikleşme Paketi’ni açıklayan Başbakan Erdoğan’a minnettar...

Abone ol

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, gençliğin Demokratikleşme Paketi’ni açıklayan Başbakan Erdoğan’a minnettar olduğunu söyledi.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu 3’üncü Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurulda Ferudun Cevahiroğlu; gençlik federasyonları başkanlarının ile yönetim kurulunun oylarını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Yeniden genel başkanlığa seçildikten sonra teşekkür konuşması yapan Cevahiroğlu, hükümetin açıklamış olduğu demokratikleşme paketine değindi.

’’GENÇLİK, BAŞBAKAN’A MİNNETTAR’’
Demokratikleşme paketini büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini ve çok umutlu olduklarını söyleyen Cevahiroğlu, “Demokratikleşme Paketi Türkiye’nin büyümesine ve demokrasimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Gençlik Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye minnettardır. Pakette açıklanan kamuda kılık kıyafet serbestliği, seçim barajı, azınlık cemaatlerinin hakları gibi maddeler yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır” dedi.
(İHA)