BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gençleri oynaşmayın diye uyardı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'den tartışılacak sözler

Abone ol

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi bu yıl ikincisi düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda tartışılacak sözlere imza attı. Tanrıverdi, "Gençlerimizin oyunla oynaşla kaybedecek zamanı yok" dedi.

Gençlerin eğitimi ve sorunlarının çözümü için atılması gereken adımları anlatan Tanrıverdi şunları söyledi:

"Ülkemizin imar ve islahını ve aslında bütün bir dünyanın imar ve ıslahına kendini adayacak gençleri yetiştirmek görevi ile yükümlüyüz. Partimizin en önemli hedeflerinden biri de en dinamik zenginliğimiz olan enerji yüklü sorgulayıcı ve üretken olmak için fırsat gözetleyen genç kuşakların ülkemizin esenliği refahı ve mutluluğuna yönelik olarak yola revan kılmaktır. Çünkü her bir genç insanımız Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştadır ve oyunla oynaşla kaybedecek zamanları olmadığını bir an önce görmeye ihtiyaçları vardır."

MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE SAHİP GENÇLER İSTEDİ

Tanrıverdi, siyasetle gençlerin arasındaki engelleri kaldırmak için çalışmalar yaptıklarını ve gençlerin kendi potansiyellerinin görevlerinin farkında olmaları gerektiğini de vurguladığı konuşmasında, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik ile yola devam etmek arzusunda olduklarını kaydetti.