BIST 10.162
DOLAR 32,30
EURO 35,01
ALTIN 2.453,61
HABER /  GÜNCEL

Gençlerbirliği'ne 'Behzat Ç.' morali

Erdal Beşikçioğlu, son filmini Gençlerbirliği'nin futbolcularıyla birlikte izleyecek!

Abone ol

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte, ''Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'' filmini izleyecek.

Ankaralı yazar Emrah Serbes'in romanlarından uyarlanan televizyon dizisi ve sinema filmi ''Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm''ün başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Gençlerbirliği'nin pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçı öncesinde, taraftarı olduğu takımın futbolcularıyla bir araya gelerek, onlara moral verecek. Organizasyon, filmin CEPA AFM Sinemaları'ndaki 17.25 seansından önce gerçekleştirilecek.

Kırmızı-siyahlı renklere gönül verdiğini her ortamda dile getiren Erdal Beşikçioğlu, İlhan Cavcav'ın davetlisi olarak pazar günü Beşiktaş maçında da 19 Mayıs Stadı'ndaki yerini alacak.

''Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm''e kırmızı-siyah gala"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşikçioğlu'nun kırmızı-siyahlı renklere gönül vermiş bir sanatçı olduğunu belirterek, ''Gençlerbirliği'ni seven, sevdiren herkesi desteklemek bizim görevimiz'' dedi.

Kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcularla birlikte filmi izleyeceklerini söyleyen Cavcav, ''Pazar günü Beşiktaş karşısında zorlu bir maça çıkacağız. Bu maç öncesi de ekibimize moral olsun düşüncesiyle, her fırsatta Gençlerbirliği taraftarı olduğunu dile getiren Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı ''Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'' filmini seyredeceğiz. Karşılaşma zor geçecek. Bayramın ilk gününde sevenlerimize çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Umarım sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz'' diye konuştu.