BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gençlerbirliği Fener'i gözüne kestirdi

Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, bu sabah yaptığı son çalışma ile hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe'nin sahasında iyi mücadele eden bir ekip olduğunu belirterek, ''Her şeyin bir ilki var. İnşallah Fenerbahçe'ye ilk mağlubiyeti tattırır ve geri döneriz'' dedi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çapa, ligin son haftalarına gelindiğini belirterek, ''Her geçen gün karşılaşmaların değeri biraz daha artıyor. Çünkü, biz de ilk 4 içinde olmak için uğraşıyoruz. En azından hedef olarak onu gerçekleştirmek istiyoruz. Hem bizim açımızdan hem de Fenerbahçe adına çok önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe, iç sahada çok iyi sonuçlar aldı'' şeklinde konuştu.

İlk dört şansını değerlendiren Çapa: ''Son sekiz haftada ilk altı içersinde olan takımlar birbiriyle karşılaşacaklar.Bu süreci iyi idare etmek ve mümkün olduğu kadar az puan kaybetmek gerekiyor. Bundan sonra oynayacağımız maçlar kağıt üzerinde çok zor gözüksede, ilk dörtte yer almak istiyorsak bu karşılaşmalarda iyi sonuçlar almak zorundayız. Gelecek sezon hedeflerimiz daha farklı olacak. Bu nedenle şimdi kendimizi taha iyi tartmış olacağız.

Süper lig tecrübesini Gençlerbirliğinde yaşayan Özgür: ''Geçtiğimiz iki haftada iyi oynamamıza rağmen iyi neticeler alamadık. Tabiki şansta yanımızda değildi.Bu hafta çok iyi çalıştık eksiklerimiz vardı. Ama tamamladık bu karşılaşmada başarılı olacağımızı düşünüyorum. İnşallah Fenerbahçe Karşısında puan yada puanlar alırız. Biz takım olarak ilk dört için oynuyoruz. Hedefimize ulaşmak için bu karşılaşmadan puan almamız gerekiyor. Fenerbahçe bu sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Bizde bundan faydalanarak puan almak istiyoruz,''dedi.

Gençlerbirliğinin gol silahlarından Oktay Delibalta, Fenerbahçe Deplasmanı zor bir deplasman. Şükrü saraçoğlunda Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Uzun zamandır sahalarında kaybetmiyorlar. Biz bu seriyi bozmak için gidiyoruz, inşallahta bozacağız diye,''konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 3 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışma ile tamamladı.

Kosta Rika Milli Takımı'na giden Azofeifa'nın ise kafileye İstanbul'da katılacağı bildirildi. Başkent ekibi, kardan temizlenen sahanın yarısında çalışabilen Gençlerbirliği bugün saat 15.15'de havayoluyla İstanbul'a hareket gidecek. Kırmızı-siyahlılar, maçın ardından ise karayoluyla Ankara'ya dönecek.

Öte yandan Fenerbahçe karşılaşmasında Gençlerbirliği'nde cezalı futbolcu bulunmazken, sakat olan Debatik Curri ve Emre Aygün forma giyemeyecekler.

Gençlerbirliği bu karşılaşmaya şu onbirle çıkması bekleniyor:

Ramazan, Cem Can, Aykut, Ante Kulusiç, Mehmet Sedef, Hurşut, Özgür, Azofeifa, Soner, Yasin, Herve Tum