BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Gencecik kıza 4 ağabeyi tecavüz etti!

Hayatının en güzel yaşlarını ağabeyleri tarafından tecavüze uğrayak geçiren genç bir kız...

Abone ol

Sosyal Hizmetler’e başvuran 21 yaşındaki N.D. ağabeylerinden şikayetçi oldu. 4 ağabeyinin 12 yaşından beri kendisine tecavüz ettiğini söyleyen N.D. koruma altına alındı

Edirne Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvuran 21 yaşındaki N.D.’nin, 9 yıl boyunca ağabeylerinin kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine soruşturma başlatıldı. 21 yaşındaki N.D., 12 yaşından beri ağabeylerinin kendisine tecavüz ettiklerini öne sürürek yardım istedi. Koruma altına alınan genç kızın verdiği bilgiler Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri tarafından Edirne Emniyet Müdürlüğü Selimiye Polis Merkezi’ne bildirildi. Bunun üzerine polis genç kızın ifadesini aldı.

HEM DÖVDÜ HEM TECAVÜZ ETTİ!

İzmir’den, 2004 yılında 4 ağabeyi ile birlikte Edirne’ye taşındıklarını anlatan N.D., ifadesinde, 12 Kasım günü abisi E.D.’nin kendisini dövdüğünü ve tecevüz ettiğini ileri sürerek, “Abilerimden S.D. öldü, V.D. ise Romanya’da yaşıyor. Küçük kardeşim O.D. de askerde. E.D. ise Edirne’de yaşıyor.” dediği öğrenildi.

POLİS AĞABEYLERİN PEŞİNDE

Polis, ifadesinin ardından N.D.’yi Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk ederek, darp, cebir, bekaret raporu, cinsel salgı örnekleri ile bu eylemden dolayı ruhsal durumunun belirlenmesini istendi. Hastaneden raporun gelmesi beklenirken, N.D., Edirne Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Polis ekipleri, N.D.’nin şikâyetçi olduğu ağabeylerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

BEBEĞİNİN CESEDİNİ ŞALVARA SARIP...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, yakınları tarafından kanaması olduğu gerekçesiyle hastaneye getirilen kadının 7 aylık hamile olduğu, düşük yapınca da bebeğin cesedini şalvara sardıktan sonra evde bıraktığını söylemesi üzerine gözaltına alındı.

Yapılan aramada bebeğin cesedi bulunamazken, kadın ve eşi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olay, Köyceğiz İlçesi Otmanlar Köyü'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne yakınları tarafından kanaması olduğu gerekçesiyle getirilen D.E.'nin (27) hareketlerinden şüphelenen doktorlar, durumu jandarmaya bildirdi. Tedavisinin ardından genç kadın ile eşi A.E. (35) jandarma tarafından gözaltına alındı. Sorgulanan D.E., ifadesinde 7 aylık hamile olduğu ancak düşük yaptığını, kanamasının başlaması üzerine hastaneye getirildiğini, ayrıca bebeğin cesedini de evdeki bir şalvara sardığını söyledi. Bunun üzerine Otmanlar Köyü'ne giden jandarma D.E. ve A.E. çiftinin evinde arama yaptı ancak yalnızca kanlı şalvarı buldu. Aramalara rağmen bebeğin cesedi bulunamazken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne D.E. ile eşi A.E. savcılık tarafından serbset bırakıldı.

İSTANBUL'DA PARKTA İNFAZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Mikail Güler (34) ile Mustafa Güler (37) kardeşler, Bayrampaşa'daki bir parkta kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı saldırıya uğradı. Mikail Güler sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen ambulansta, ağabeyi Mustafa Güler ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 23.00 sıralarında Bayrampaşa 60'ıncı Yıl Caddesi üzerindeki Terazidere Parkı'na meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mikail Güler ile ağabeyi Mustafa Güler, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından parkta bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı çok sayıda bıçak derbesiyle ağır yaralanan Mikail Güler, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen ambulansta hayatını kaybetti. Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Mustafa Güler ise, ambulansla Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağabey Güler'in, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği parkta yaptığı incelemede iki bıçak buldu. İki görgü tanığı da ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

KARGOCU KILIĞINDA SOYGINCU DEHŞETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Maltepe'de kargocu kılığında gelen kimliği belirsiz soyguncular, Seher Nur Saka'yı (49) isimli ev sahibi kadını 13 yerinden bıçakladı. Soygunda talihsiz kadının ailesinden miras kalan paralarla yakın bir zaman önce aldığı 11 bileziğin çalındığı öğrenildi.

Olay Maltepe Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi Orhan Sokak'ta 2. katta bulunan evde meydana geldi. Ev sahibi Seher Nur Saka'yı önce telefonla arayan saldırganlar, kargosu olduğunu ve az sonra getireceklerini söyledi. Daha sonra üzerinde bir kargo firmasına ait montla olay yerine gelen bir erkek ve kırmızı montlu bir kadın ev sahibinden bileziklerini istedi. Saka soygunculara direnmek isteyince bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırganlar, talihsiz kadını 11'i karın, ikisi boğaz bölgesinden olmak üzere 13 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırı sırasında erkek soyguncunun Seher Nur Saka'yı tuttuğu, kadın soyguncunun ise bıçakladığı öğrenildi. Ağır yaralanan Seher Nur Saka, oğlunu telefonla arayarak yardım istedi. Oğlunun ola yerine gelmesi yardım çağırması sonucu komşuları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırılan Saka, tedavi altına alındı..

Görgü tanıkları, eve biri kırmızı montlu kadın, diğeri bir kargo firmasına ait montla bir erkek şahısın girdiklerini ve kadını bıçakladıktan sonra ticari taksiyle kaçtıklarını belirtti. Polis, olaydan sonra kayıplara karışan saldırganların yakalanması için çalışmalara başlattı.