BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Genç Siviller'den Gandi'ye mektup

Genç Siviller resepsiyona katılıp katılmayacağı henüz netleşmeyen Kılıçdaroğlu'na bir mektup ile seslendi.

Abone ol

Genç Siviller 29 Ekim resepsiyonuna katılıp katılmayacağı konusunda kesin açıklama yapmaktan geri duran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna bir mektup ile seslendi.

Genç Sivilller, mektuplarında Kılıçdaroğlu'na, "Bugün elinizde büyük bir fırsat var. Gelin vicdanların sesini dinleyin, Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılın. Kırılan kalpleri onarın" şeklinde seslendi.

İŞTE O MEKTUP:

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,

Genç Siviller olarak size bütün kalbimizle bir çağrıda bulunmak istiyoruz.

Abdullah Gül Çankaya'ya çıkmasın diye mitingler yapıldı. 'Eşinin başı türbanlı biri Atatürk'ün köşküne çıkamaz' diye bağırıldı. Milyonlarca kadının kalbi kırıldı. Sizin partiniz bu kampanyanın başını çekti. Mitinglerin starları partinizden milletvekili oldu.

Bugün elinizde büyük bir fırsat var. Gelin vicdanların sesini dinleyin, Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılın. Kırılan kalpleri onarın.

Necla Arat'a, Nur Serter'e, Önder Sav'a kulak asmayın. Onların vitrininde olduğu CHP %20 oy aldı. Daha fazlasını beklemeyin.

En kritik zamanlarda demokrat olmayı değil Demirel'in telkinleriyle hareket etmeyi seçen 'Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar şimdi nerede?' diye bir düşünün.

Kararınızı vermeden önce Braveheart filmini mutlaka izlemenizi öneriyoruz. Filmde, İskoçya prensi Robert the Bruce cüzzamlı, yaşlı babasını dinleyip defalarca kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarıyor. Bu tavrı halkın iradesini temsil eden William Wallace'ın hayatına bile maloluyor. Bruce en sonunda babasını ve çürümüş görüşlerini kenara itip halkının başına geçiyor ve gerçek bir lider oluyor.

Siz de Erkan Mumcu, Mehmet Ağar olmayın. 29 Ekim gecesi Robert the Bruce olun.

Türkiye'nin böyle bir CHP'ye ihtiyacı var.

GENÇ SİVİLLER