BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Böyle seks skandalı görülmedi

Çapkınlığı ile tanınan İtalya Başbakanı Berlusconi'nin yeni ortaya çıkan olayları ülkeyi sarstı!

Abone ol

Faslı olduğu belirtilen ve olay sırasında 18 yaşından küçük olduğu sanılan genç kız, İtalyan liderle Milano'nun dışındaki villasında ilişkiye girdiğini ve karşılığında 'hediye' olarak nakit para aldığını söyledi.

İtalyan basını, iddia ile ilgili resmi bir soruşturma başlatılmasa da inceleme yapıldığını ve yeni bir seks skandalının kapıda olduğunu yazdı.

Şimdi 18 yaşında olan ve adı sadece Ruby olarak açıklanankız, Berlusconi'nin evinde geçen yıl ve baharda verilen partilere katıldığını, o zaman model olmaya ya da bir televizyon kanalında çalışmaya çalıştığını öne sürdü. Genç kızın, Lele Mora adlı işadamı tarafından Berlusconi'ye 'sunulduğu' iddia edilen model ve aktris olmak isteyen kadınlar arasında yer aldığı belirtiliyor.

Mora iddiaları başından beri reddederken, yetkililer kızın iddialarında yer yer çelişkiler olduğunu kaydetti.

İtalyan basınına göre, hikaye genç kızın Brezilyalı ev arkadaşıyla tartıştıktan sonra Milano'da yaşadığı daireden çıkmak zorunda kalmasının ardından ortaya çıktı. Polis tarafından durdurulan genç kızın oturma izni olmadığı anlaşıldı. Ancak kız polislere, başbakanı tanıdığını söyleyerek, ona hoşgörülü olmalarını istedi. Daha sonra da hikayesini anlattı. Savcılık olayla ilgili yorum yapmadı.