BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  MAGAZİN

Genç mankenin kabus gecesi!

Antalya'da arkadaşlarına ders çalışmaya giden genç manken kapkaçıların saldırısna uğradı İşte o haber...

Abone ol

Antalya'da kız arkadaşının evine ders çalışmaya giden üniversite öğrencisi ve manken 21 yaşındaki Özgün Ersoy, motosikletli iki kapkaççının saldırısına uğradı.

Özgün Ersoy çantasını alıp kaçan iki şüpheliden biri, ayağının burkulması sonucu yakalanırken, diğeri izini kaybettirdi.

Olay, saat 23.30 sıralarında Şirinyalı Mahallesi, 1488'inci Sokak'ta meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olan ve aynı zamanda yerel bir ajansa bağlı mankenlik yapan Özgün Ersoy, ders çalışmak için okuldan bir arkadaşının evine gittiği sırada motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Özgün Ersoy'un içerisinde kimlik ve kredi kartları ile bir miktar para ve özel eşyaları bulunan çantasını çalan motosikletli kapkaççılar kaçtı. Özgün Ersoy cep telefonu ile polisleri arayarak yardım istedi.

Polis olaydan 1 saat sonra iki kişinin bindiği motosikleti takibe başladı. Polislerin 'Dur' ikazına uymayan şüpheliler motosikletti bırakarak kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri izini kaybettirirken 18 yaşındaki B.B. mahallede bir bahçe duvarından atlamaya çalışırken ayağını burktu. Bahçede ağaçların altında gizlenmeye çalışan şüpheli, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen B.B., kapkaç olayını arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiğini söyledi. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada Özgün Ersoy'un çantası bulundu. B.B., sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Polis kimliği belirlenen diğer şüpheliyi arıyor.