BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,83
ALTIN 2.415,06
HABER /  GÜNCEL

Genç kadına kurşun yağdırdı!

Duyanların ağzını bir karış açık bırakan olay Çorum'da yaşandı. 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu öyle bir şekilde öldürüldü ki...

Abone ol

Zanlı polis tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün Merkez Milönü Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandıktan sonra arkadaşlarının aracılığıyla evli olup eşinden boşanmak üzere olan İrfan A. ile tanıştı. Genç kadına ilgi duyan İrfan A. birkaç kez biraya gelip çay içtiği Gençoğlu'na arkadaşlık teklif etti.

1.20120805092744.jpg

2 çocuk annesi Hülya Gençoğlu tarafından her seferinde reddedildi. Arkadaşlık isteğine karşılık bulamayan İrfan A.'nın bu kez cep telefonundan arayarak genç kadını taciz ettiği ileri sürüldü.

ARKADAŞLIK İSTEDİĞİ KABUL ETMEYİNCE ....

İrfan A., dün akşam saatlerinde bir yakını ile çarşıya çıkan Gençoğlu'nu 55 BS 709 plakalı otomobille takip etmeye başladı. Otomobilinden inen İrfan A., Gençoğlu'na arkadaşlık isteğini tekrarladı. Kadın teklifi kabul etmeyince bu kez zorla arabaya bindirmeye çalıştı. İrfan A., kadının direnmesi üzerine ruhsatsız tabancasıyla 2 el ateş etti.

2.20120805092801.jpg

Göğsünden aldığı kurşun darbesiyle yere düşen kadına bu kez sırtından bir el daha ateş edip olay yerinden kaçtı. Yol ortasında kurşun yağmuruna tutulan Hülya Gençoğlu kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Olay yerinden kaçan şüpheli polis tarafından İskilip yolu üzerinde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu sürüyor.

KATİL KOCAYA İNDİRİM

HABERİ DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

KATİL KOCAYA İNDİRİM

Antalya’da 4 yıl önce kendisini mahalledeki kahveciyle aldatan 6.5 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürmekten 20 yıl hapse mahkum olan 30 yaşındaki Suat Dalgakıran, Yargıtay’ın ağır tahrik indirimini eksik bulması nedeniyle yeniden yargılandığı davada, bu kez 16 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
Olay, 2008 yılının Kasım ayında meydana geldi.

Kendisini mahalledik kahveci N.K. ile aldattığı gerekçesiyle tartıştığı eşi 6.5 aylık hamile Fatma Dalgakıran’ı öldüren Suat Dalgakıran, Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı ve cinayeti tahrik altında işlediği gerekçesiyle 20 yıl hapse mahkum edildi. Sanık avukatı, ’ağır tahrik’ unsurunun eksik uygulandığı gerekçesiyle kararı temyiz etti. Dosyayı görüşen Yargıtay aynı gerekçeyle kararı bozdu.

DAVA YENİDEN GÖRÜLDÜ

Davanın yeniden görüldüğü Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmada, Mahkeme Başkanı Mehmet Kesmen, sanık Suat Dalgakıran’a son sözlerini sordu. Dalgakıran, “Takdir mahkemenizindir” yanıtını verdi. Mahkeme, Suat Dalgakıran’ı önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına, ardından ’ağır tahrik’ indirimi uygulayarak, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

GELİNLİĞİ KEFENİ OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]GELİNLİĞİ KEFENİ OLDU

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde, 15 katlı binadan kendini atıp intihar eden Derya Aydın, ikindi namazının ardından toprağa verildi. Genç kızın düğününde giyeceği beyaz gelinliği tabutunun üstüne örtüldü.

Çiğli İlçesi Yeni Havalalanı Caddesi üzerindeki 15 katlı binanın yakınından dün saat 15.00 sıralarında geçenler, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 22 yaşındaki Derya Aydın’ı kanlar içinde yerde yatarken gördü. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Aydın’ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Bankacı E.İ. ile nişanlandığı öğrenilen Derya Aydın’ın, yaklaşık 3 ay önce aileler arasında yaşanan sorunlardan dolayı nişanlısından ayrıldığı belirtildi.

Derya Aydın’ın intihar etmeden önce ailesine hitaben yazdığı intihar notunun başına nişanlısının numarasını yazıp, 'Anne ve baba bu numarayı arayın. Onu çok seviyorum. Herkes rahat etsin. Arımla, namusumla ölüyorum. Annem ve babam sizleri çok seviyorum' diye not bıraktığı öğrenildi. Genç kız intihar etmeden önce de, dayısı İsmail’e öleceğini belirten mesaj çektiği öğrenildi. 

gel.jpg

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından, babası İlyas Aydın ve yakınları tarafından cenazesi alınan Derya Aydın Soğukkuyu Camiine götürüldü. Derya Aydın’ın tabudunun üzerine, 2 Eylül’de evleneceği ve yapılacak düğünde giyeceği beyaz gelinliği kondu. Genç kızın tabutunun başında duran kardeşi Veli Aydın, gözyaşlarına boğuldu. Baba İlyas Aydın, “Kızım neden intihar etti bilmiyorum. 2 Eylül’de düğünü vardı. Evini tutup, eşyalarını da aldık. Düğünde giyeceği gelinliği kefeni olduö diye gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazı ardından Derya Aydın, Doğançay Mezarlığı’nda toprağa verildi. Aydın’ın tabutunun üzerinde duran gelinliği de mezarının üzerine bırakıldı.