BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45
HABER /  GÜNCEL

Genç kadın kanlar içinde yerde bulundu

Konya'da 27 yaşındaki Mukaddes Gök, kanlar içerisinde yolda yatarken bulundu

Abone ol

Ambulansla hastaneye kaldırılan ve alkollü olduğu belirtilen Gök'ün polise verdiği ilk ifadesinde olayla ilgili birşey hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde bulunan bir caminin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eğlence merkezinde alkol alan 27 yaşındaki Mukaddes Gök, bir süre sonra evine gitmek için buradan ayrıldı. Aziziye Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde bir süre yürüyen Gök, henüz belirlenemeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. 

ALKOLLÜ ÇIKTI

Ağzından kan gelen ve yol ortasında yatarken yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilen Gök, olay yerine çağırılan ambulansta yapılan ilk tedavisinin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mukaddes Gök'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Alkollü olduğu belirtilen Mukaddes Gök'ün polise verdiği ilk ifadesinde, "Olayla ilgili tam birşey hatırlamıyorum. Sadece yere düştüğümü biliyorum" dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.