BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç itfaiyesi yeni binasında

Genç İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, araç filosuna takviye yaparak, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Abone ol

Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, ilçede meydana gelen yangınlara zamanında müdahale edebilmek için araç filosuna takviye yaparak itfaiye birimini de yeni bir binaya taşıdıklarını söyledi.

Genç İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yeni binasında hizmet vermeye başladı. Belediye hizmet binasında bulunan İtfaiye Müdürlüğü, araç parkında bulunan atıl vaziyetteki yapının restore edilmesinin ardından yeni yerine taşındı. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan İtfaiye Müdürlüğü binasının son halini inceleyen Başkan Abdurrahim Ariç, İtfaiye Müdürü Yüksel Barlas'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye araç parkında atıl vaziyetteki yapının günün şartlarına göre düzenlenip itfaiye müdürlüğüne tahsis edildiğini belirten Başkan Abdurrahim Ariç, itfaiye müdürlüğü bünyesine yeni katılan araç, gereç ve ekipman ile birlikte bundan sonra yangınlarla daha etkin mücadele edileceğini belirtti. Başkan Ariç, "İlçemiz hudutları dahilinde meydana gelen yangın olaylarında yeteri derecede araç gereç ve ekipmanımız bulunmadığı için istenilen düzeyde müdahalede bulunamıyorduk.

Geçen yıl yaptığımız yoğun girişimler sonucu bir adet yangın söndürme arazözünü araç filomuza kattık.
Bir diğer itfaiye aracımızın da modernizasyonunu gerçekleştirdik ve personelimizin yangınlarda kullanabileceği diğer ekipmanları temin ettik. Son olarak da personellerimizin daha verimli çalışmalarını sağlamak için yeni binamızı günümüz şartlarına göre oluşturduk. Günümüz koşullarına göre düzenlenen itfaiye birimimiz ile artık yangınlarda daha etkin mücadele edebileceğiz" dedi.