BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.452,46
HABER /  SPOR

Genç futbolcu ölümden döndü

Turgutluspor'un genç futbolcusu, Nazilli karşılaşması sırasında takım arkadaşıyla çarpışında hastanelik oldu.

Abone ol

Turgutluspor U-16 Takımı'nın futbolcusu Abdullah Kayıkçı, bugün Nazilli Belediyespor ile oynanan maçta takım arkadaşı ile çarpışarak hastanelik oldu.

Dili soluk borusunu tıkadığı için nefes alamayan, beyin sarsıntısı geçiren ve elmacık kemiği kırılan talihsiz futbolcu ile çarpıştığı arkadaşı Caner Muratoğlu hastanede tedavi altına alındı.

Kırmızı- siyahlı camiada büyük üzüntüye yol açan olay, bugün Iralmaz Tesisleri'nde meydana geldi. Turgutluspor ve Nazilli Belediyespor U-16 takımları arasındaki karşılaşmanın 78'inci dakikasında aynı topa yükselen Turgutlusporlu Abdullah Kayıkçı ile Caner Muratoğlu havada çarpıştı. İki futbolcu da çarpışma sonrası baygınlık geçirirken, Abdullah Kayıkçı'nın dili soluk borusunu tıkadığı için nefes alamadığı görüldü. Sahada yapılan ilk müdahale sonucu nefes alması sağlanan genç oyuncu, arkadaşı Caner Muratoğlu ile birlikte Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin sarsıntısı geçirdiği belirlenen ve elmacık kemiğinde kırık saptanan Abdullah Kayıkçı buradan Manisa Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Caner Muratoğlu ise yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

İki futbolcunun takım arkadaşları, yöneticiler ve teknik adamlar, 2- 2 sona eren maçın ardından hastaneye gelerek yaralı sporcu hakkında bilgi aldılar. Doktorlar Abdullah Kayıkçı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığını, tedbir amacıyla Manisa'ya sevk ettiklerini açıkladı.