BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,66
ALTIN 2.509,92
HABER /  GÜNCEL

Gelinine tecavüz eden kayınpedere flaş ceza...

Eskişehir'de oğlunun eşine tecavüz ettiği iddia edilen 53 yaşındaki Mustafa Ü.'ye 18 yıl hapis cezası verildi.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de oğlu İsmail Ü. ile nikahsız yaşayan 24 yaşındaki A.Ö.’ye bıçak zoruyla tecavüz ettiği öne sürülen 53 yaşındaki Mustafa Ü. 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay 21 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir'de meydana geldi. İddialara göre Mustafa Ü. , aynı evde kaldıkları oğlunun nikahsız eşi A.Ö.’ye evde kimsenin olmadığı sırada bıçak tehdidi ile tecavüz etti. A.Ö.’nün şikayeti üzerine evli 5 çocuk babası Mustafa Ü. polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkında Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Mustafa Ü. ilk duruşmada tahliye edildi. A. Ö., savcılıkta ve daha önceki duruşmalarda verdiği ifadesinde sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek şunları anlattı:

"ELİNDE BIÇAKLA BENİ TEHDİT ETTİ"

"Maddi imkansızlıklar nedeniyle eşim İsmail’in ailesi ile birlikte yaşamaya başladık. Kayınvalidem Pamukova’ya kızını ziyarete, eşim de bir iş için kent merkezine gittiği gün kayınpederimle evde yalnız kalmıştık. Kayınpederim beni odaya çağırdı. Elinde bıçakla beni tehdit ederek ’Seninle birlikte olacağız, bunu da eşine söylemeyeceksin’ diyerek beni yere yatırıp zorla ilişkiye girdi. Kardeşlerimi öldürmekle tehdit ederek daha sonraki günlerde de ilişkiye girmeye devam etti. Korktuğum için kimseye durumu anlatamadım. Son olayda ailemin yanına giderek polise durumu anlattım. Kendisinden şikayetçiyim."

"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"

Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya tutuksuz sanık Mustafa Ü. katıldı. A.Ö.’nün katılmadığı duruşmada bıçak tehdidi ile tecavüz suçlamasını kabul etmeyen Mustafa Ü., "Suçlamaları kabul etmiyorum. A.Ö., oğlumun gayri resmi karısıdır. Ben A.Ö. ile ilişkiye girdim. Ancak isteyerek yaptık. Bıçak çekmedim. Zorla tecavüz etmedim. Evde birlikte olduk. 15 gün içerisinde üç sefer ilişkiye girdik. Suçsuzum ve beraatımı istiyorum."

Mahkeme heyeti Mustafa Ü'yü A.Ö.’ye tecavüz suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyetin tutuklama kararı vermediği Mustafa Ü.'nün, avukatı aracılığıyla kararı temyize göndereceği belirtildi.