BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta sonuçları işte çeyrek altının sahibi gelin

Gelinim Mutfakta'da bugün yani 15 Ocak Salı günü ekrana gelen bölümde 18 puan toplayan Sina çeyrek altını yakasına asarken, Ezgi ve Yağnur ise 11 puanla gün sonuncusu oldular.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 44. haftanın ikinci günü tamamlandı. 15 Ocak Salı günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 15 Ocak Gün Birincisi: Haftanın ikinci gününde Sina 18 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Simge 12, Ezgi ve Yağnur ise 11 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Sina: 31
  2. Ezgi: 24
  3. Yağnur: 23
  4. Simge: 20

Gelinim Mutfakta'nın vejetaryen yarışmacısı Simge'ye bakın kaynana Songül nereli

Gelinim Mutfakta Simge Kimdir? 14 Ocak Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Simge Ayna dahil edildi. Aslen Kocaeli’li olan Simge, İstanbul Kartal'da yaşıyor. Vejetaryen olduğunu belirten yarışmacı, 3 yıllık evli ve 2 kaşında bir kızı var. 

Gelinim Mutfakta Songül Kaynana Kimdir? Simge'nin kaynanası Songül Hanım ise aslen Iğdırlı. Songül kyanana gelini gibi Kartal'da ikamet ediyor. 

Gelinim Mutfakta 43. Hafta Sonuçları: 11 Ocak Cuma günü ekrana gelen 42. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 75 puanla Rümeysa haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat 56 puan alan Ezgin'nin elenmesi gerekirken birinci olan Rümeysa, hastası olduğunu ve sınavları olduğunu belirterek çekilme kararı aldı.