BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Bircan nereli Dilek kaynana kimdir

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya 49. hafta katılan Bircan ve kaynanası Dilek Hanıma dair merak edilenler ortaya çıktı. 

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 48. hafta elenen Sina'nun yerine yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta'ya 49. hafta dahil olan  Bircan Terzi ve kaynanası Dilek Altındere kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Bircan Kimdir? 18 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Bircan Terzi dahil edildi. Kalıcı makyaj uzmanı olan Bircan, 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Sivaslı olan yarışmacının Hira adında 4 yaşında bir kızı var. 

Gelinim Mutfakta Dilek Kimdir? Bircan'ın kaynanası Dilek Hanım ise aslen Balıkesirli. Yarışmaya gelininin isteği ile katıldığını söyleyen Dilek Hanım, İstanbul'da yaşıyor. 

Gelinim Mutfakta 48. Hafta Sonuçları: 15 Şubat Cuma günü ekrana gelen 48. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 5 altın bileziği Ezgi koluna takarken, Sina ise en düşük puanı toplayarak yarışmaya veda eden isim oldu.