BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 2 Ekim gün birincisi kim çeyrek altını kim kazandı

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın ikinci günü tamamlandı. Bugün yani 2 Ekim Salı günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın haftanın ikinci gününde yaşananlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın ikinci günü tamamlandı. Bugün yani 2 Ekim Salı günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Patatesli Dilim Börekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. 

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın ikinci gününde 15 puan toplayan Ezgi ve Başak, 15 puan toplayarak günü birincilikle tamamlayınca çeyrek altın için kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin galibi ise Başak oldu. Yasemin ile Tuğçe ise 8 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Ezgi: 27
  2. Başak: 27
  3. Yasemin: 19
  4. Tuğçe: 19

Gelinim Mutfakta Tuğçe Kimdir? 1 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 141. bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Tuğçe oldu. Tuğçe kendisini tanıtırken, aslen Ankaralı olduğunu ama İstanbul'da yaşadığını ve 14 aylık bir kızı olduğunu söyledi.

Gelinim Mutfakta Sevgi Hanım Kimdir? Tuğçe’in kaynanası Sevgi hanım ise kendisi hakkındaki bilgileri verirken aslen Erzurumlu olduğunu, İstanbul Sancaktepe'de yaşadığını ve 18 yaşında evlendiğini söyledi.